no ja bede na pewno![]()
pozdro
GO SPORT jak najbardziej odpowiada....![]()
to tylko godzinkę musimy ustalić jakąś ( po 18 )
ja sie również piszę. Godzina na pewno po 18 bo ja do 17 pracuje w Krakowie biorąc pod uwagę spakowanie sie dnia poprzedniego i małą bajerkę szefów abym wyszedł wcześniej to uda mi sie tak koło 16 wyjść więc tak koło 18 w Katowicach jest najlepszą porą![]()
no jak mamy być w cieszynie o 24 to mysle ze raczej coś ok.23 no chyba że się będziemy poznawać na trzech stawach...![]()
Trochę na wyrost, wg mnie, jest umawianie się dokładne na ponad dwa tygodnie przed..
Jeżeli już to proponuję przed nocną jazdą te kilka godzin poświęcić na jakąś drzemkę albo inny odpoczynek (dla własnego bezpieczeństwa), a spotkać się np. 21:30. Wtedy jakaś mała kawa, wyjazd 22:20 i na 23:30 spokojnie jesteśmy w Cieszynie..
Padła wcześniej propozycja zebrania się w Czeladzi i wyruszenia stamtąd. Na pewno kawa zrobiona przez Kate będzie lepsza niż ta z Mac'a..
Napisał Piotr_Z
Flagi będą do nabycia w Cieszynie na miejscu spotkania po 42 zł sztukaNapisał robak#21
![]()
Dla chętnych dostępne będą jeszcze smycze klubowe![]()
ilość będzie wystarczająca czy trzeba wcześniej wyrazić chęć nabycia flagiNapisał AR_33
podobno tak a jak bedzie zobaczymyNapisał AR_33
![]()