Juz uploaduje pierwsza plytke z mapami polski,szalu nie ma,ale najwazniejsze by dzialalo,do jutra dam linki na rs i ktos moglby przetestowac.
Juz uploaduje pierwsza plytke z mapami polski,szalu nie ma,ale najwazniejsze by dzialalo,do jutra dam linki na rs i ktos moglby przetestowac.
melek_italia, NIE pierdziel ze zrobiles plyte !! :shock: 8) :mrgreen:
No właśnie.Napisał Kayrol
Jakby to zadziałało...... To ładne jaja byłyby. :mrgreen:
My tutaj przez dwa lata głowimy się.
A kolega melek rozwala temat w dwa dni.
Jak to będzie śmigać to melek_italia... Będę wnioskował o order "Orła Białego", dla Ciebie oczywiście. :wink:
Pochwal się chociaż jakiej mapy użyłeś?
trzeba się za to napić, polać temu panu dobrze gada:mrgreen:
Zawsze sa to mapy navteq bazujace na tych z chomika co mi podal ktorys z kolegow,dodalem tylko DB z polska i wegrami z podobnego systemu,problemy moga byc tylko w widzialnosci plyty przez czytnik navi ale to sie dopracuje juz jak ktos da pomocna dlon przy testowaniu.Napisał kmito
Ja do testowania jak najbardziej, melek_italia możesz liczyć na moją pomoc.
ja również chętny i gotowy![]()
No MELEK_ITALIA pełen szacun dla ciebie, naprawdę jestem pod wielkim wrażeniem, jak wszystko zadziała to strona nr 13 w tym temacie będzie przełomowa i wreszcie wniesie coś nowego i pożytecznego. Ale puki co wstrzymajmy się z szampanem żeby nie zapeszyć
Ps. Chętnie bym pomógł ale nie posiadam przy sobie BELLI
Pzdr B-ski
Jak coś trzeba sprawdzić to daj znać melek_italia
Mam nadzieję , że to wypali Powodzenia
UWAGA UWAGA .
Temat dobiega końca kolega powiedział że nie będzie robił żadnych pająków ponieważ przy nieprawidłowym podłączeniu może się zdarzyć uszkodzenie elektroniki lub spalenie auta i nie chce mieć problemów z sądami .
W tej chwili jedynym rozwiązaniem jest kupno opracowania technicznego za śmieszne 600 zł sześćset złotych .
teraz niech jedna osoba zbierze tą kwotę od osób zainteresowanych i skontaktuje na pw .
A po nowym roku może każda osoba przyjechać aby zamontować na miejscu całą nawigację lecz musi ją z sobą przywieść bo kolega nie prowadzi sprzedaży lecz tylko montaż do samochodu i innych urządzeń elektronicznych takich jak ; alarmy , kamery i czujniki cofania z możliwością podłączenia pod ics ,dvd ,divx,mp3 i pełna diagnostyka samochodowa .
w grudniu zostanie podany telefon oraz adres poczty elektronicznej w sprawie w/w .
Na tym uważam że temat został ostatecznie wyczerpany i dobiegł końca .
Pozdrawiam .