jak ktoś ma jakieś foty to niech się jeszcze podzieli lub filmiki było by jeszcze lepiej![]()
jak ktoś ma jakieś foty to niech się jeszcze podzieli lub filmiki było by jeszcze lepiej![]()
w drodze powrotnej oba korki sprytnie omineliśmy dzięki CB radiubyło super dzięki wszystkim
aaa w 3 na 2 pasówce fajnie się jedzieadamo po lewej stronie ja na środku gopciu po prawej i chwilkę żeśmy sobie tak jechali , właściciel GOlfa III za nami musiał być nieco zdziwiony :mrgreen:
Żeby nie było, że żadna Alfa się nie zepsuła, to powiem, bo chyba nikt o tym nie wie
Spokojnie, spokojnie - nie moja
Otóż kiedy się już rozjechaliśmy, ja pojechałem za czarną 156, tą która ma SWAP na 3.2 250KM. Miał mi kolega pokazać pewne miejsce w Ustroniu. Pojechaliśmy na parking, gdzie stała 300 konna Alfa GT. Obejrzeliśmy, pogadaliśmy chwilkę i kiedy się rozjeżdżaliśmy, jego Alfa odmówiła posłuszeństwa... Padł akumulator! Po prostu nie chciał kręcić. Musiał jakiś wadliwy być, bo miał podobno kilka miesięcy.
No, a co do samego spotu, to było super. Zawsze mamy jakieś kłody pod nogami, bo albo parking pod TESCO zamknięty, albo wyścig kolarski (jak wczoraj), no, ale jak widać jesteśmy nieugięcii tak trzymać.
Dziękuję wszystkim za przybycie, kol Adamodg za nawigację i jeszcze raz wszystkim za mile spędzony czas.
Do zobaczenia następnym razem!
P.S. zdjęcia wstawię do albumu
Pozdrawiam.
- Rafał
Siema! Zlot był super mój pierwszy i napewno nie ostatni !! A co do tego pasata (auto dla ludu nie może sie równać z Alfa Romeo !! ) no to ciekawie było !! Pozdro do następnego zlotu !!![]()
Krzysiek
Alfa Romeo 156
2.4 20V JTD 175 km
Poprostu super.
Ja niestety nie dotarłem i patrząc na fotki zamieszczone w albumie, żałuje. Mam nadzieje że na następny uda mi się przyjechać.
pzdr
hehe to ze sie rozladowal akum to pikus w porownaniu jak inne ople reno i inne na poboczach z maskami do gory,jadac w korku nawet zjechalem na pobocze i postanowilem pomoc gosciowi w reno dalem mu plyn od chlodnicy bo mu wyciekla co niech zna dobre serce Alfaholika
![]()
Było AR 145 Boxer 1,6---> Blu Inca AR 147 JTD 1,9 115KM +
Żeczywiście korki wszystkim dały sie we znaki ;// , ja wymiękłem, zawróciłem i skoczyłem sobie dłuższą trasą przez Bielsko. co prawda korek tez byłale przyjemnie było sobie pojeździć górskimi sempertynami
A przez Bielsko chyba jechałem za kolegą któremu padł akum :wink:
hm... kolega, któremu padła bateria, to miejscowy jest - z Ustronia.Napisał lukas_ps86
Pozdrawiam.
- Rafał
dodalem fotki
Było AR 145 Boxer 1,6---> Blu Inca AR 147 JTD 1,9 115KM +