witam was mam taką sprawe firma w której pracuje szuka w bytomiu pracownika najlepiej jakby ta osoba miała jakiekolwiek pojęcie o telefoni komórkowej telefonach serwisie itp. jak cos to pisac to udziele wiecej informacji
witam was mam taką sprawe firma w której pracuje szuka w bytomiu pracownika najlepiej jakby ta osoba miała jakiekolwiek pojęcie o telefoni komórkowej telefonach serwisie itp. jak cos to pisac to udziele wiecej informacji
była:Alfa Romeo GTV 2,0TS , 166 2,0TS x 2 , 156 2,5 v6 , 156 2,0TS.. jest 166 2,4jtd
Hey !
Chyba nieco siedziałem w ukryciu, no i jakoś na forum z pół roku nie zaglądałemno ale powoli znów wraca zapał do samochodu i całej reszty, jakby coś, można się wkręcić na jakieś spotkanie czy coś w ten deseń ?
![]()
spoko, ten temat też widziałem, ino że tutaj widziałem były jakieś plany na spotkanie pod Dębem , i myślałem, że to wcześniej wypalipoza tym jak dalej pójdzie to z kopca będzie można na sankach zjeżdżać XD
co czwartek masz na 3 Stawach spota ogólnośląskiego, czasem tam bywam
verdebiancorosso
wierzący lecz niepraktykujący - jeśli chodzi o mnie i o spoty jak i obecność na forum
pozdrowienia dla bytomskich AR ;D
rustupl a może byś tak pojawił się na kopcu z wusztem?
myślę że jest to możliwe, jednak do weekendu majowego jeszcze duuuzo czasubede sie staral
Wita mała czarna, czyli kolejna AR GT w Bytomiu. Pozdrawiamy.