Hmm.... no to supera powiedzcie coś o tych spotkaniach, jak to jest organizowane? Co robicie?
hmm... i tak wg to czemu jestem jako gość?
przecież jestem zarejestrowany :|
21/22.11.09
05/06.12.09
inny - jaki ? napisz..
Hmm.... no to supera powiedzcie coś o tych spotkaniach, jak to jest organizowane? Co robicie?
hmm... i tak wg to czemu jestem jako gość?
przecież jestem zarejestrowany :|
Kilka razy chłopaki zamówili striptizerki, a tak normalnie to pijemy i palimy <weed>.
Piter Ty masz kabel i FES? Miałbym biznes ;D
ja tez wpadnę pierwszy raz moja Bellą. lekko po 19 powinienem się wyrobić
piter juz wie ze kabel ma zabrac ;] dla mnie tez, bo ja blad poduchy musze wywalic ;] kaczkins konto sobie wez zaloz na poczatek. slawny zapraszamy
Właśnie w tym rzecz że ja mam konto, jestem zalogowany, dostaje PW, dostaje maila od forum, tylko właśnie w tym problem że nie wiem co jest, pisałem do "tuti" to mi nie odpisał :|
Właśnie, wiem, że Krokus ale gdzie dokładnie ?
Jak się uda, to może z synem dwoma bolidami byśmy przybyli. Jak się nie uda, to za tydzień się pojawimy.
Mogę zabrać ze sobą FES-a.
Jako bonus pierwszego spotkania, tym co mają JTD 16V HW:*455, SW:*333 mogę wrzucić +50KM i parę drobnych Nm na zapas w pięknym liniowym zakresie![]()
Chip tuning, EGR off , DPF off, SCR off, Lambda off , modyfikacja dawki startowej oraz inne.
Więcej informacji: www.conmir.pl, lub Fanpage na FACEBOOK
Trochę o korektach - > Motoblog - wpływ korekt pod obciążeniem
Trochę o DPF - > Motoblog - co warto wiedzieć o DPF
może i ja bym wpadł <mysli>
Nie wiedziałem gdzie o tym napisać. Kupiłem 159, dzisiaj rejestrowane, i mam blachy zaczynający się od KR159) babka w urzędzie się śmiała, ze jej chyba muszę dopłacić
![]()