Ja myślałem użyć MEGUIARS ULTIMATE COMPOUND a póżniej FINISH KARE 1000p ,lub COLLINITE 476
Ja myślałem użyć MEGUIARS ULTIMATE COMPOUND a póżniej FINISH KARE 1000p ,lub COLLINITE 476
Efekt jak dla mnie wyszedl rewelacyjny, pierwszy raz uzyskalem takie "Cudo" na szarej myszce. Dla chetnych moge wyslac fotke na emailno chyba ze po zastosowniu produktu all in one i na to jeszcze wosku efekt koncowy jest dwa razy lepszy ?
Arith, juz mi kolega dobrze podpowiedzial, zauwaz ze o FK cleanere "Aio" pisza tak tylko na polskich ofertach w internecie itp. Wejdz na jakas zagraniczna strone, chociazby z u.k i zobacz ze tam nie pisza ze to AIO. Powiem ci ze po glinkowaniu przeplukalem auto, wysuszylem, odczekalem, polozylem Cleaner, polerke zrobilem, i auto mialo wyglad "Wet car" czyt. mokrego auto, a lakier był bardzo suchy. Tak jak po benzynie extrakcyjnej. Wosk nakladal sie dobrze, a po polerce efekt lustra zwiekszyl sie dwu krotnie. Tez jestem amatorem car detalingu, na tą chwile probowalem moze 4-5 metod przygotowania lakieru pod wosk, i to co zrobilem teraz okazalo sie najlepsze(jak narazie pod wzgledem wygladu i lustra) po 3 dniach, na aucie nie osiada zbytnio kurz, nadal sie blyszczy. Czekaja nas 2 tygodnie deszczowej aury, nie bede myl auta. Zrobie zdjecie po 2tyg przed myciem, nastepnie pojade splukac auto za 2zl karcheremjesli wszystkki bród ladnie mi zejdzie, a auto po przejechanu 1km straci wszystkie krople z lakieru, to chyba znaczy ze dziala
ale pelna ocene mozna wystawic po 2-3miesiacach...
![]()
Podeslij fotkę pls. Jestem ciekaw jak Ci lakier wyszedł.
Ostatnio edytowane przez andy1980 ; 23-02-2015 o 08:34
Wrzuc tu w temat bo też bym chętnie zobaczył.
Ponawiam moje poprzednie pytanie. Czy ktoś miał styczność z tym produktem?
http://www.autokosmetyki.pl/formula-...facturers_id=3
I co wam da fotka w cieniu czy zza chmur - jak namleczkujecie olejem kujawskim to też będzie się świecił zaraz po nasmarowaniu.
Dobrze umyte auto ciężko odróżnić na zdjęciach od takiego nawoskowanego jak nie wali słońce albo nie świecicie jakimś HQI na lakier ...
Alfa Romeo 145 Boxer 1.7 16V 129KM 1995r
Alfa Romeo 146 Boxer 1.6 103KM 1996r
Alfa Romeo 147 Progression 1.9 JTD-M 16V 140KM 2004r
Alfa Romeo 147 Distinctive 1.9 JTD-M 16V 140KM 2004r
Alfa Romeo 155 Super 2.0 TS 8V 144KM 1993r
Alfa Romeo 155 Super 2.5 V6 12V 165KM 1992r
Alfa Romeo 156 Distinctive 1.9 JTD 8V 115KM 2002r
Alfa Romeo 156 Q-System 2.5 V6 24V 190KM 1998r
Alfa Romeo 156 Q-System 2.5 V6 24V 190KM 2000r
Alfa Romeo 159 Q4 2.4 JTD-M 20V 210KM @248KM 2007r
Alfa Romeo 166 Distinctive 2.4 JTD 10V 150KM 2004r
Alfa Romeo 166 Distinctive 2.5 V6 24V 188KM 2003r
Maserati Quattroporte Automatica 4.2 V8 400KM 2008r
Ja bym się zastanawiał w ogóle nad robieniem fotek nałożonemu 1000p, bo to świetny długodystansowiec na zimę, ale wyglądu to on rewelacyjnego nie ma i mieć nie będzie na żadnym cleanerze. Świetny tani wosk do przetrwania zimy, ale na lato już by można ze dwadzieścia ładniej wyglądających choć nie tak pancernych wymienić.
猫"Aby zrozumieć „paradoks" konia ciągnącego wóz,najlepiej wyobrazić sobie co się będzie działo, jeśli koniowi założymy wrotki."
"Nie masz talentu? Zawsze możesz pokazać cycki."
No tak bo przeciez jak by ktos uzyl wosku z firmy DG najlepiej kupionym z strony naszego forumowego handlarza, to pewnie zdjecia byly by mile widziane byle by tyllko promowac marke. Tak wertujac kilkadziesiat stron tego tematu, to Khot i mala garstka ludzi poleca rozno rodne kosmetyki. A jak patrzac na posty Wax Paradise, lub Artih'a to widze tylko DG DG DG. ^.- przypadek?
Mysle ze to spisek - tylko ciiiii....![]()
Napewnoja rozumiem ze produkty moga byc dobre bo nie oceniam ich gdyz nie uzywalem. Ale kurna prawie w kazdym poscie reklama produktu.
Ci co chcieli zdjecia dostali je na pw. Nie bede tu wrzucal bo jeszcze bedzie ze nie uzylem DG i do *upy wyszlo![]()
Wax-Paradise jest dystrybutorem Duraglossa, więc naturalnie będzie polecał wyłącznie rzeczy ze swojego ogródka, szkoda bo na wielu forach inne sklepy mają dość przyzwoitości by mówić o różnych produktach w odpowiedzi na konkretne pytanie o ten produkt nie wciskając na chama swojej oferty prosto w gębę, ale do tego trzeba dorosnąć. Nie bez powodu na kosmetykaaut status partnera mają praktycznie wszystkie wiodące sklepy, a wax paradise nie, co tu więcej pisać, cebulandia.
猫"Aby zrozumieć „paradoks" konia ciągnącego wóz,najlepiej wyobrazić sobie co się będzie działo, jeśli koniowi założymy wrotki."
"Nie masz talentu? Zawsze możesz pokazać cycki."