Witajcie
A ja chciałem się dopytać czy jest na forum właściciel czarnej AR 156 SW po lifcie stoi sobie obok pewnego parku przy głównej ulicy w Biłgoraju ?
Czasem ja mijam i podziwiam![]()
Witajcie
A ja chciałem się dopytać czy jest na forum właściciel czarnej AR 156 SW po lifcie stoi sobie obok pewnego parku przy głównej ulicy w Biłgoraju ?
Czasem ja mijam i podziwiam![]()
pozdro dla Marcina spotkanego na Cieplińskiego wczoraj po 20.
Pozdro dla kierownika serbrnej 156 RDE GPXX zaparkowanej wczoraj na parkingu pod TC Debica
ps.kolega tez tam pracuje![]()
'Nie uważaj się za fana motoryzacji póki nie kupisz Alfy,póki nie doświadczysz huśtawki bólu,rozczarowania i agonii po krótkiej chwili gdy wszystko jeszcze działało i byłeś na dobrej drodze'
Jeremy Clarkson
Jest taka alfa. Człowiek chyba mieszka na Krzeszowskiej koło stacji ADRO.
Z tego co mi wiadomo to nie jest zrzeszony w naszej korporacjijak dobrze pamiętam to jest sprowadzona albo ze Szwajcarii albo Austrii
i jest to wersja Ti
Przez jakiś czas była na sprzedaż.
Jeździ też inna 156 SW po Biłgoraju ale przed FL i blue cosmo
Chyba ciebie ostatnio właśnie mijałem na Granicznej (wczoraj gdzieś ok 16-17)
Ale Rozrabia
156 1.8 TS SW 2000r LPG Stag
Blue cosmo
Pozdro dla Maćka, kolegi w 147 RMI...i wszystkich innych próbujących dzisiaj po południu przebić się przez Rzeszów
![]()
Patrz w lusterka, sprawdź dwa razy - Golfy są wszędzie!!
'Nie uważaj się za fana motoryzacji póki nie kupisz Alfy,póki nie doświadczysz huśtawki bólu,rozczarowania i agonii po krótkiej chwili gdy wszystko jeszcze działało i byłeś na dobrej drodze'
Jeremy Clarkson
Pozdrowienia dla Sportinga, którego widziałem w Warszawie koło dworca centralnego.![]()
2021 Giulia Veloce Ti Trofeo White
ex:
2018 Giulia Veloce Misano Blue
2006 159 SW Blu Oltremare