Wiem, wiem nie bijcie
Chciałem jak najszybciej, ale nie zawsze były fundusze. Wiecie jak to jest...
Była : 146 1.6Ts 97r (2006-2011)
Jest : 156 1.8Ts (2010 - ?)
146Ti 2.0Ts (2013 - 2016)
ja tez mialem zapewnienia i tomalo tego kolega zapewnial przejechalem marne 400 km i napinacz sie rozp...lil i h...strzelil silniknaszczescie 2 tys ma niedoplacone i juz nie bedzie mial a remont wyszedl prawie 4....
o co k'mon???
w przeciągu kilku dni (czekałem na dobrą pogodę) zrobione:
-pomalowane na nowo ramiona wycieraczek(czarny mat)
-nowe żarówki świateł mijania Osram NightBreaker
-wysprzątana odkurzona, oraz wyczyszczone wszystkie plastiki w środku
-dzisiaj umyta do porządku, porobione zaprawki na masce, później polerka + pasta lekkościerna z woskiem K2 tempo, dalej twardy wosk sonax w płynie, czernidło do opon ;]
świeci się teraz jak psu jajco i czuję w sercu że ona też jest szczęśliwaa dzisiaj trasa 230 km do znajomych w okolice Bydgoszczy
pozdrawiam Paweł
Bella odebrana zrobiono:
- rozrząd z pompą wody;
- klocki przód, tarcze przód - TEXTAR;
- nowe przewody w oplocie HEL;
- nowy płyn hamulcowy MILLERS;
i w końcu przyszły klubowe ramki!!
Wszystko robione naturalnie w Pablogarage - POLECAM!!
pozdr
Oddałem papierzyska do rejestracji (jest gość, który się tym zajmuje).
Wywaliłem paskudne belgijskie blachy !
Założyłem rameczki klubowe, które nie mogą doczekać się polskich DZA****![]()
Założyłem belli tylne felgi 15 z oponami na lato. Niestety nie udało się dzisiaj zmienić przednich. Dlaczego? Można sprawdzić w dziale co dziś zepsułem w Alfie...
Alfa Romeo to rodzaj choroby, entuzjazm do czegoś co w podstawowej funkcji jest tylko środkiem transportu, to sposób na życie, szczególny rodzaj percepcji pojazdu wyposażonego w silnik
wymyta i wypastowana i odświeżyłem przy okazji rączkę drzwi pasażera we wtorek odświeżę u kierowcy:>
no więc tak
Gtv dostała dzisiaj nowy przegub zewnętrzny przy lewym kole wraz z osłoną i tu wielki ukłon w stronę kolegi Pabloza odszukanie części i ekspresowe podesłanie mi przegubu
do tego doszła jeszcze regeneracja tylnych wahaczy i zawieszenie wróciło do pełnej formy
verdebiancorosso