Czy ktoś z was może ogarnia temat przełożenia radia z oryginalnego na "sklepowe" tak żeby przy okazji nie zrobić zwarcia, bo trochę zabawy z kablami tam jest..
Potrzebowałabym takiego kogoś![]()
Czy ktoś z was może ogarnia temat przełożenia radia z oryginalnego na "sklepowe" tak żeby przy okazji nie zrobić zwarcia, bo trochę zabawy z kablami tam jest..
Potrzebowałabym takiego kogoś![]()
Ja w jakoś ogarniam , ale boję ci się tego chwycićnie chciałbym ci Gt zranić
Gdzie się jutro widzimy ??![]()
misia co to znaczy sklepowe , takie "zwykle" czy z navi , pilotem czy jeszcze innymi bajerkami , zwykle to max 5 minut robotki,
jakie to radyjko kupiłaś podaj markę to zerknę co to za "kosmos" będzie u ciebie grał , i powiedz czy głośniki zostają stare czy również wymiana .
pozdrawiam i gratulacje zmiany pojazdu , 156 sprzedałaś ?
jeśli pomogłem w jakimś poście nie zapomnij podziękować za niego
"Życie dane jest raz człowiekowi i trzeba przeżyć je tak, by nie płonąć ze wstydu za lata przeżyte bez celu."
Il mio terzo amore Alfa Romeo
Myślę że jak będzie słońce to Tesco, a jak nie to Sfera oczywiście godzina 19![]()
Takie najzwyklejsze, DIBEISI DBS004, jakiś szajs, ale chociaż pasuje kolorystycznieJest pilot do niego. Tylko matoł ze sklepu wysłał mi z białym podświetleniem
Głośniki narazie zostają stare. A 156 jeszcze jest do sprzedania. Może być na części, jakby ktoś chciał.
Do zobaczenia wszystkim wieczorem![]()
Czy dziś też godzina 19 pod Tesco? Spróbuję się skusić i przyjechać, jeżeli macie wolne miejsca![]()
Ja dalej nie wiem gdzie pod Tesco ^^
No ja też nie, ale poproszę Garmina aby mnie poprowadził![]()
Tesco jest po lewej stronie, jak wjeżdżacie do Bielska od strony Katowic.
Najpierw po prawej stronie będzie Renault Wektor, Ford AutoBoss oraz Volvo. Potem skrzyżowanie typu "ślimak" - jedziecie prosto. Za nim będą pierwsze skrzyżowanie świetlne - na nim kierujecie się w lewo. To jest zjazd do Tesco (prosto) i do Castoramy (w lewo).