18:00
19:00
20:00
"A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
J.Clarkson
Warszawscy Alfaholicy - Facebook Group
Brera Team Poland - Facebook Group
Hej, żartuje tylko :-)
Wbrew pozorom Zmianowy ma poczucie humoru :-).
A co do jakości posiadanego " Sprzętu" rozumiem że nie jest zwolennikiem "wieśtuningu". a raczej wersji fabrycznych ( no może jakieś małe gustowne zmiany).
Zupełnie nie wiem co sie tak nakręcacie - o gustach się nie dyskutuje.
Przyjeżdżasz na spot na Gocław albo do Szwagrów - odpowiada atmosfera - jeździsz w miarę regularnie.
Jak się chce należeć do stada to trzeba respektować zasady w nim panujące.
Jak nie odpowiadają zasady zawsze można zorganizować własne stado - wskazać miejsce i czas po właściwej stronie Wisły skrzyknąć ludzi i już.
Nie ma to jak konkurencja :-).
No i dla środowiska holików lepiej jak będą 3 spoty w Warszawie ( a może nie koniecznie w Warszawie) a nie tylko 2.
Obawiam się tylko że ilość ludzi na forum którzy mają ochotę (podporządkowując do tego swój kalendarz) na spotkanie jest dość ograniczona .....
Ale kto nie gra nie wygrywa. DZIAŁAJ !!! ( i to "DZIAŁAJ" kieruję do wszystkich niezadowolonych z obecnego stanu rzeczy).
.... wypowiedział się ten co był raz na spocie .... ( z głębokim żalem że obowiązki nie pozwalają mi być częściej, i to w sumie niezależnie od lokalizacji - ale jeszcze kiedyś się ogarnę i wpadnę).
PS. a ja mam CZARNO/BIAŁE znaczki na SWOJEJ 9 i jestem z nich dumny :-) a będę jeszcze bardziej jak sobie dokupię dekielki do felg w tym kolorze (najlepiej z felgami) .... :-) . Mimo rozpierającej mnie dumy z pokorą przyjmuję wszelką krytykę takiego rozwiązania ( mając ją - znaczy krytykę - głęboko w ... ) :-).
Ostatnio edytowane przez Szaman_75 ; 29-10-2015 o 07:42
O której i w którym miejscu odbędzie się dzisiejszy spot ?
Tesco Gocław od 18:30 bodajże strefa różowa łamana z zielona
A jak długo będzie to trwało ? Bo na 18,30 nie jestem w stanie dojechać niestety.