Ty, prezesie zamozwańczy, opimpaj się od kabelka. Mikołaj to Ci rózgę może przynieść co najwyżej. Możesz sobie poużywać aż mi coś padnie. Ty masz ciągle popsuty swój ciągnik na ropę więc potrzymaj go jeszcze. Ja i tak dzierżawę już naliczam.![]()
Ty, prezesie zamozwańczy, opimpaj się od kabelka. Mikołaj to Ci rózgę może przynieść co najwyżej. Możesz sobie poużywać aż mi coś padnie. Ty masz ciągle popsuty swój ciągnik na ropę więc potrzymaj go jeszcze. Ja i tak dzierżawę już naliczam.![]()
Mustang 2012 3.7 V6 , na razie musi wystarczyć...
dzis 16 lotnisko ktos chetny zapraszamy . prezes .![]()
Jak tam panowie wczorajsze spotkanie ? Ja niestety popoludnie spedzilem w pracy..
P.S W koncu podlaczylem alfe pod kompa... i teraz przestalo mnie dziwic czemu sprzeglo siadlo i turbina po malu sie konczy...
Uuu.... trza było nie patrzeć, spałbyś spokojniej![]()
Kawka jak zwykle, trochę ślizgania boczkiem i takie tam....pogaduchy o "przyszłych" autkach.
Mustang 2012 3.7 V6 , na razie musi wystarczyć...
Ach tam... bynajmniej znam faktyczny przebieg auta ;p I nie bedzie wiecej zastanawiania sie "dlaczego" w razie jakiej kolwiek naprawyAle co tam, licznik zaledwie o 100k przekrecony
No i 3 bledy. Od polozenia sprzegla z tego co wyczytalem, turbina (to co mowiles tak mysle) i EGR.
To juz piatek wiec wstepne pytanie... co z najblizsza niedziela ? ;p
ja jestem za a ty slavol skarbnik przewalil kase i nie ma zimowek miales impuls podjechac na kompa nie szkoda ci kasy
Tomek, na kompa nie podjechalem bo popoludnie w pracy spedzilem. Kasy szkoda, ale za podlaczenie nie zaplacilem nic, gdyc moj kolega alfe tez kupil i sprawil sobie kabelek, sciagnol fiatecuscana, i sprawdzalismy jak to chodzi. Mimo wszystko, jak dasz rade wez w niedziele i tak, sie raz jeszcze podlaczy i sprawdziSpokojnie, do nikogo obcego nie pojechalbym kasy wydawac, juz wole tu, piwo/kawe postawic
A kasa znow idzie na tecnno zawias
Ostatnio edytowane przez Impuls ; 17-12-2010 o 22:59
16 czy 15 na lotnisku odpiscie
Mi obojetnie, moze byc i 15
Jak reszta ?