Dobre fotyŚmiesznie u mnie w lampie się światło odbija
![]()
Dobre fotyŚmiesznie u mnie w lampie się światło odbija
![]()
Zupełnie jak gdybyś miał akwarium z deszczówką w lampie. Ale masz żywy kolor lakieru bo wieczorami to mój taki ponury
. Pozostałe foty wrzucę jak zrobię porządek z aparatem bo cyrki odstawia
.
To może każdy się wypowie, kiedy pasowałby mu następne spotkanie, czy na początku grudnia, czy przed świętami, kiedy to w domu najwięcej roboty, a i kobiety lubią pokrzyczeć, że wszystko na ich głowach![]()
Czekam na propozycję terminu, ja jestem otwarty. No nie wszystko na ich głowach bo ktoś to wszystko musi zjeść
.
Drodzy państwo, nie śpimy. Ja bym proponował siódmego grudnia zrobić spot mikołajkowy, kwestia godziny to temat do omówienia.
Ja się dostosuję do większości. 7go jak najbardziej ok. 14.12 u mnie odpada bo w domu będę ok 22:00.
No to git. Wstępnie ustawiamy się na sobotę. Z godziną i miejscem się zgadamy![]()
Jak ostatnio zaczynamy o 18:00 pod tesco i potem jakiś browarek mikołajkowyczy może chcecie o wcześniejszej godzinie?
Jak dla mnie 18:00 w sam raz. Chyba, że wolicie urządzić spota za dnia.
Więc postanowione, 07.12.2013 r, godzina 18:00 pod tesco w Oławie, potem ewentualnie piwko w "mambie". Zapraszamy wszystkich pasjonatów Alfa Romeo, do zobaczenia.