ładnie się ukłoniłem, przeszedłem Ci praktycznie przed maską
![]()
ładnie się ukłoniłem, przeszedłem Ci praktycznie przed maską
![]()
~ taka była piękna ! :C
Ajjj, zatem jeszcze raz Cię przepraszam że nie zauważyłem, ale wiadomo jak to w samochodzie - rozmowy kontrolowane, rolowane itp. i pewnie nie zwracałem uwagi, ale obiecuję poprawię się![]()
e tam :d spoczi ;p
Ludzie, ludziska - otóż mam do zakomunikowania:
Data:07.03.2014
Godz: 19:00
Miejsce: Koszalin - parking podziemny Atrium wjazd od stacji benzynowej (póki jest zimno to jeszcze możemy się tam ustawiać, później jak już będą cieplejsze dni to coś na powietrzu wymyślimy)
Później pojedziemy coś zjeść więc proponuje VivaItalia.
Jak przyjdzie ciepła wiosna to i do Mielna będzie można skakać.
Ostatnio edytowane przez saybot ; 27-02-2014 o 19:24
1) wave_pl
2) ...
1) wave_pl
2) Lenix
Ja niestety jestem poza granicami :/ A z przyjemnością śmignąłbym gdzieś razem z Wami
Na chwilę obecna pozostaje mi tylko przemieszczanie się firmowymi produktami spod szyldu "Das Auto" i szczerze powiedziawszy mam już dosyć. No i stęskniłem się już za swoją włoszkąNie pozostaje nic innego jak życzyć udanego meetingu!
współczujemydaj znać jak będziesz na miejscu to coś zorganizujemy. Im dłuższe dni i im cieplej to będziemy częściej coś organizować.
Również bym wpadł, ale Alfa się popsuła i jestem bez auta jeszcze przez tydzień czy dwa.
Ja niestety rowniez odpadam , moze kiedys bede miec wiecej czasu, albo jak przynajmniej bede w koszałkowie to dam znac. Zone na zakupy wysle a sam sie odezwe...