Wstępnie mówisz? Napewno większy spocik zrobimy już w listopadzie,ale masz bocheński może w przyszłym tygodniu ale jeszcze terminu konkretnego nie piszę bo jestem dalej na chorobowym.
Wstępnie mówisz? Napewno większy spocik zrobimy już w listopadzie,ale masz bocheński może w przyszłym tygodniu ale jeszcze terminu konkretnego nie piszę bo jestem dalej na chorobowym.
no ja mam wolny tylko piątek![]()
No to dobrze do piątku sytuacja mam nadzieję się wyklaruje.
Tez proponuje piatek poniewaz dzis(15 min po tym jak z anet sie pozdrwialismy na wisnickiej) padlo mi sprzeglo no i musialem odstawic swoja belle do mechniora i na razie jeszcze nie wiem kiedy odbiore![]()
Zalatwiac sprzeglo?
Niestety nie moglem sie do ciebie dodzwonic a bardzo mi zalezalo na czasie wiec moj mech zalatwia wstepnie powiedzial mi 470 zl a u ciebie ile taka watpliwa przyjemnosc?
- - - Updated - - -
I najwazniesze na kiedy byloby do odbioru
Wyslij ma numer 509-074-340 do mojego meza nr.podwozia Alfy on ci jutro sprawdzi ja jestem na chorobowym
- - - Updated - - -
Tamten telefon na ktory dzwoniles jest w firmie.
Ech nie bede juz dzis robil zamieszania dzwonil mech ze 470 zl +robocizna i do odbioru prawdopodobnie w sobote wiec dzieki ale czas mnie nagli![]()
Ale nie wiesz co ci wsadzi moj maz robi to samo co ja sprzedaje czesci z ta roznica ze w wieliczce jutro by ci przywiozl ale jak chcesz wybor nalezy do Ciebie.
- - - Updated - - -
A wiesz dobrze ze mechanik zarabia dwa razy na czesciach i robociznie!
Normalnie tak ale tego znam od lat i jeszcze mnie nie zawiodl
- - - Updated - - -
W dodatku mam u niego odroczony termin platnosci w takiej sytulacji![]()