mi 15-16 też pasuje, do tego czasu już powinienem kupić aku, narazie jeżdżę na pożyczonym 40aha co myślicie o większym spocie 15 sierpnia? AMKPT robi jakąś imprezę na intermarche, można by było podjechać...
mi 15-16 też pasuje, do tego czasu już powinienem kupić aku, narazie jeżdżę na pożyczonym 40aha co myślicie o większym spocie 15 sierpnia? AMKPT robi jakąś imprezę na intermarche, można by było podjechać...
Musze pogadać z chłopakami z AMKPT. Jak coś się dowiem to dam znać. Na razie przed wstępnie wiem że na 99% coś będziemy robili 10 września więc niech każdy wstępnie zaklepie sobie ten dzień.
to moj wojekalfa po sporym remoncie. Wymialem chłodnice, wachacze, poduszki stabilizatorów... blacharka zderzaka progów nadkoli. Ale mam nadzieje ze bedzie w miare spokojnie przez kolejny rok do sprzedazy
Panowie,a ma któryś z Was może FES-a na lapciu co by sprawdzić mój sprzęt przy okazji?![]()
...samochód to najbardziej zbliżona do żywej istoty rzecz, jaką potrafi stworzyć człowiek...
widze ze Panowie troche bardziej oblatanijakby ktos mial fesa to ja tez bardzo chetnie bym sie podlaczyl. Zapalily mi sie lampeczki od airbaga i byc moze to wina odkurzania i tych nieszczesnych kabelkow a teraz jest blad...
Pisać kiedy i zabieram lapka![]()
no to kiedy spocik? nawet w mniejszym gronie skoro trudno sie zgrac. Mi pasuje w zasadzie kazdy dzien od jutra![]()
Kowali85 a kiedy mozna sie z Toba spotkac? bo chetnie sprawdzilbym te poduchy.
Na większy możemy umówić się 15 lub 16 lipca. Pisać kiedy Wam pasuje. Miejsce tez przydałoby się wybrać. Piotrków czy Bełchatów??
Dobry
Panowie, kiedy w końcu spot? W piątek czy sobota? Mnie osobiście bardziej pasuje piątek
Co do miasta - wszystko mi jedno. Jedna droga![]()