Widzę kolejny były użytkownik Rovera przerzucił się na "bellę"... A co do wahaczy w AR 156 to świetnie sprawdza się powiedzenie, ze chytry 2x traci, a biednego nie stać na kupowanie byle stolca ...
Widzę kolejny były użytkownik Rovera przerzucił się na "bellę"... A co do wahaczy w AR 156 to świetnie sprawdza się powiedzenie, ze chytry 2x traci, a biednego nie stać na kupowanie byle stolca ...
Pozdrawiam - Brt
Że się tak wtrącę. Co powiecie na tą aukcje:
http://moto.allegro.pl/wahacz-dolny-...918493855.html
taniej o 100zł wychodzi jak w autosklepie.
nie wierzę że to oryginał...
A ja myślę że to CUD![]()
-------
Autosklep24 zaprasza na zakupy. Dla Forum rabat 10% na hasło "alfaholicy".
W przypadku nagłej potrzeby rozmowy ze sprzedawcą![]()
proszę dzwonić 792 465-368
dlatego właśnie chciałem się zapytać was czy to jest możliwe taka cena dla TRW.
A TRW i Lucas to to samo czy różne firmy? Na necie widziałem TRW były też TRW Lucas a u mnie w sklepie nic o TRW nie wspomniał tylko mówił że ma Lucasy.
Jeśli chodzi o aktualną cenę na tej aukcji która się właśnie zakończyła - to tak,
Gość po prostu cały swój zysk odda serwisowi A i jest to do zrobienia.
Pytanie brzmi po co wkładać w coś pracę a potem oddawać zysk pośrednikowi ?
Odnośnie wahaczy Lucas-TRW - nie słyszłem żeby występowały pod nazwą LUCAS.
-------
Autosklep24 zaprasza na zakupy. Dla Forum rabat 10% na hasło "alfaholicy".
W przypadku nagłej potrzeby rozmowy ze sprzedawcą![]()
proszę dzwonić 792 465-368
Przymierzam się się w niedługim czasie do wymiany wahaczy górnych. Chciał bym to zrobić raz a porządnie i dlatego byłem już praktycznie zdecydowany na zakup TRW. Natknąłem się jednak na ofertę tego sklepu: https://www.fiat-autoparts.com/pl/ka...ść/51834094
Od tej ceny jeszcze 10% rabatu i darmowa wysyłka, a więc komplet ORYGINALNYCH wahaczy górnych wyszedł by ok 360 zł.
Niby sklep należy do ASO Fiata na Litwie i sprzedają tylko oryginalne części. Cena super tylko czy te wahacze będą jakościowo co najmniej takie jak TRW
Jest:
- Alfa Romeo 159 1.9 JTD 150 KM 2006 r
Była:
- Alfa Romeo 156 1.9 JTD 115 KM 2003 r
- Alfa Romeo 156 1.9 JTD 115 KM 2001 r
będą lepsze...bo tańsze ;-}
...i podoba mi się motto jednego z kolegów ; jeżdżę alfą bo mnie stać