punisher, nie pisz posta pod postem( patrz Regulamin pkt.4 )
Dla bardzo niecierpliwych, oferta prawdziwego AlfaholikaNapisał punisher
![]()
http://www.forum.alfaholicy.org/topi...8710.htm#95020
punisher, nie pisz posta pod postem( patrz Regulamin pkt.4 )
Dla bardzo niecierpliwych, oferta prawdziwego AlfaholikaNapisał punisher
![]()
http://www.forum.alfaholicy.org/topi...8710.htm#95020
Panowie testosteron na wiosnę szaleje ???
Wydaje mi się, że Wasze rozważania nie dotyczą tematu wątku więc gdybyście mogli przenieść swoje wypociny w inne miejsce forum![]()
Wracając do tematu, można u Was kupić forinty ??? Bo w mojej mieścinie gość z kantoru zrobił wielkie oczy popatrzył jak na wariata i zajął się dalszą lekturą gazety![]()
nie martw sie o forinty, mam ten sam problem z nimi ale na granicy polsko-słowackiejNapisał Piotr_Z
na pewno dostaniemy i w rozsądnej cenie
pozdrawiam
Andrzej
Dokładnie tak jak napisał amser_sl, na granicy będzie można kupić bez problemu, jeśli ktoś chce to mogę kupić w Poznaniu.Napisał amser_sl
Wychodzi 10 000 forintów za 155 zł.
Jak ktoś chce to proszę pisać na PW.
AR_33 bardzo chętnie skorzystam z Twojej pomocyPodaj na PW namiary na Twoje konto chyba, że to samo co na nocleg. Prześlę Ci kaskę na te 10 tyś forintów
Resztę jakby co pobiorę na miejscu z bankomatu, w końcu w mBanku bez prowizji wypłacać można
![]()
AERKU... a mozesz i mnie zakupic 10 tysiaczkow ? (moze przy wiekszej kwocie wynegocjujesz lepszą cene) Jesli tak to oczywiscie wysle CI przelew.
Grzegorz83, musze Cie zmartwic ale troszke nadinterpretowales nasze slowa co do spotkania w Czeladzi. :shock: Oczywiscie zapraszalismy wszystkich SPOZA sląska do nas zeby sie nie tułali samotnie ( i przybedzie do nas Piotr_Z z załogą oraz moninika - co daje juz 6 osob) ale niestety nie bedziemy w stanie ugoscic tych ktorzy mieszkają blisko bo nie mamy takich mozliwosci parkingowo-kwaterunkowych ;//
W konsekwencji mysle ze spotkanie po 22.00 kolo GO SPORT wszystkich z okolicy bedize dobrym pomyslem.
FRED
PS. a na dobre espresso to my CIe zawsze mozemy zaprosic :mrgreen:
Piotr_Z, Fred, OK dzisiaj pojadę i kupię
Kasa na to samo konto co za noclegi![]()
A ja mam pytanko nastepujacej natury jaka jeszcze walute bedziemy potzrebowac i mniej wiecej w jakiej ilosci co z opaltami za przejazdy itp:?:
winiety na słowacje kupimy na granicy w cieszynie za złotówki, jesli zatankujesz w Polsce na full, a przy granicy jest BP i Orlen to nie bedziesz mial raczej potrzeby tankowac-tak mi sie zdajeNapisał DDEvil
gdyby jednak, to zawsze mozna płacic kartą- bez opłat i wygodnie.
Jesli ktos chce zrobic zapasy piwka na slowacji to korony sie przydadzą, piwo kosztuje koło 1.8zł z tego co pamietam
to dobrze ze Ci sie zdaje :mrgreen: bo czasmami zrobie na pelnym baku ponad 500 km a czasami ledwo ponad 400 :roll:Napisał Paweł156
ale i tak jak ja bede zmienial to tylko na nowszy model![]()