Wczoraj widzana na światłach pod Makro piękna srebrna 159 na ZS .. kierowca sam pomachał, odmachałem jechaliśmy aż do Przecławia razem.Może kiedyś zawita na jakimś spociku ??
![]()
Wczoraj widzana na światłach pod Makro piękna srebrna 159 na ZS .. kierowca sam pomachał, odmachałem jechaliśmy aż do Przecławia razem.Może kiedyś zawita na jakimś spociku ??
![]()
Ja niewiem jak to jest, macham i mrugam za każdym razem i jeszcze nikt z forum mnie nie widziałsrebrna 156 kombi na zs. Najczesciej krece sie w okolicach makro
Wczoraj na Chmielewskiego, u mechaniora, a jakże...spotkałem kolegów dachu i Marcin.147
Dziś ponownie jadę na "kawuche"...
pozdrawiam
Kurde tych srebrnych 156 jest sporo
chłopaki a co to sie z wami dzieje ostatnio.. kazdy na warsztacie siedzi hehehe... tylko moja bestja smigataka porządna fura a nikt niechce zakupic jej hehehe
lysy1234 dzis tezwidziałem 156 bordowa jak sie nie myle koło makro i tez miała takie blachy, ale nie machnąłem nawet bo tak grzałem ze nie byłem w stanie....![]()
padła mi sprężarka od klimy tak to jest jak za dużo na sr..e tych dupereli ma auto,czasem w końcu coś się musi spie.....ć![]()
była:AR 166 2.4jtd 136km 99r.,
było:Bmw E39 525 tds touring,
było:Bmw e38 725 96r.
ja też z pierdołami na Chmielewskiego byłem - olej, filtry, inspekcja i nabicie klimy i coś tam jeszcze, także to nic nadzwyczajnego, że w serwisie się spotkaliśmy...
Tez mijam co dzień duzo pieknych Alfek, ale zadko ktos pomacha czy mrugnie światełkami, może dlatego ża mam PZL na rej. moja bella to 156 srewbrny sedanik często kręce sie na Wyzwolenie i rondzie Giedrojcia. pozdro
Wy to tylko w serwisach siedzicie hehehe.... ja niemam tego kłopotu naszczęscie
ja niedługo bede machał ale nie z Alfy, a z jakiegos busa zapewne... ;/
Dzis widziana niedaleko Galaxy czarna 156 SW pomachane odmachane... Pozdrawiam...
widziany na Goleniowsiej Norbercik... ale nie zaóważył mnie chyba...![]()