Ja niestety ten weekend jestem w pracy a w kolejny mam wyjazd i nie dam rady![]()
Ja niestety ten weekend jestem w pracy a w kolejny mam wyjazd i nie dam rady![]()
Ja też praca... Ale biorąc pod uwagę pogodę to może potrwać![]()
ponoć w weekend ma być ładna pogoda![]()
Hej
Do sprzedania moja Czarna Strzała 156 rocznik 1998 1,8 TS -Polski Salon, jestem 3 właścicielem, przebieg oryginał 143 000 km, nie bita. 2 właściciel kupił Alfę kilkumiesięczna - jest moim bliskim sąsiadem i z tąd znam auto prawie od nowości. W aucie żaden właściciel nigdy nie palił, tapicerka w stanie idealnym jak na taki wiek - od nowości w pokrowcach, a na wyposażeniu 2 poduszki, automatyczna klimatyzacja, el. lusterka i przednie szyby, blokada skrzyni oraz radio JVC CD/MP3 ze srebrnym aluminiowym panelem + pilot.
Wszystkie szyby łączne z przednią oryginalne, 2 komplety kluczyków oraz całą masa dokumentów potwierdzająca historię auta- zakup w salonie, oraz wszelkie naprawy i wymiany.
Na chwilę obecną autko wymaga kilku poprawek - wymiana górnych wahaczy, sypiące się progi i rysy na lakierze. Klima nabijana w zeszłym roku.
Reasumując:
Jeśli zależy Ci na pewnym Aucie bez niespodzianek- to ono jest właśnie dla Ciebie!
Zapytacie czemu sprzedaję takie cacko? To proste... i banalne... ale dokuczliwe.... co niektórzy na forum wiedzą, że przybył w mojej rodzince mały alfaholik ale ciągle jest problem z pakowaniem wózka - Potrzebuję większy bagażnik!
Cena wywoławcza: 8000 zł
Więcej info o aucie znajdziecie śledząc moje posty oraz pod telefonem 609 888 321
Pozdrawiam
Alex
~~~~~~~~ I'm not drunk! I just drive Alfa Romeo
Kto widział, wie... Kto nie widział, temu powiem, że to jest autko godne zainteresowania ^ ^![]()
Może jakiś spot w nadciągającym czasie ?![]()
No już dawno nic nie było motane;]
No właśnie!
~~~~~~~~ I'm not drunk! I just drive Alfa Romeo
Propozycje lokalizacji i czas może ktoś zna jakieś ciekawe miejsce