Jedyne jak to moge skomentowac to : LoLNapisał henekl
DD
Btw. plyte uploadne w nocy wiec rano zapodam linki.
Jedyne jak to moge skomentowac to : LoLNapisał henekl
DD
Btw. plyte uploadne w nocy wiec rano zapodam linki.
dokładnie henkel.
nie popisałeś się jest mi niezmiernie przykro o tym mówić bo całkiem cie lubie, ale to ze nawet nie chciało ci się robić zdjęc czy byle jak " na odpiedziel " powiedzieć o tym jak na własną ręke to mozna zrobić to juz jest dno. Nie mam do ciebie żalu ani nic z tych rzeczy.
melek_italia, Liczę ze jeszcze dziś w nocy pobiegne do garażu, czy się uda czy się nie uda - wielki szacunek dla ciebie za chęci i pomocną dłoń. :wink:
Henkel jest typem człowieka który " i don't give a fuck about stuff " - Tak z humorem![]()
SPALENIE AUTA..... hmm brzmi groźnie600zł-> :shock: Po przeczytaniu tego postu doszedłem do wniosku, że cały ten temat to było owijanie w bawełne. HENEKL trzeba było tak odrazu w pierwszym poście i nie było by teraz tego całego cyrku i wszyscy byli by hapy....... ehhh
Pzdr.
Czy to cięszko zrozumieć .
przykłady;
1) 10 chętnych po 60 zł = 600 zł
2) 20 chętnych po 30 zł = 600 zł
3) 30 chętnych po 20 zł = 600 zł
4) itd
opracowanie techniczne do samodzielnego wykonania w samochodzie .
czy to jest tak drogo .
nie, ja nie twierdze ze drogo, tu się nie rozchodzi o kasę.
chęci się liczą. Mówiłeś ze kilka osób nie czyta postów ze zrozumieniem. Tak się składa ze było na odwrót, prosili cię zebyś zrobił foty pajunka i opisał a kazdy zrobi sobie po swojemu. Ale nie, grochem o ściane - dlatego był bulwers. Opracowanie techniczne to dobre rozwiązanie ale jeśli melek_italia, dał radę to będzie juz za puuuźźźnnnoooo...
Może to będzie uszczypliwe z mojej strony i trochę odbiegające od tematu sprawy ale muszę to napisać bo razi strasznie po oczach. henekl CIĘSZKO piszę się przez "ż"... Może nam wtedy będzie łatwiej Cię zrozumieć....
Czy to ciężko zrozumieć .
przykłady;
1) 10 chętnych po 60 zł = 600 zł
2) 20 chętnych po 30 zł = 600 zł
3) 30 chętnych po 20 zł = 600 zł
4) itd
opracowanie techniczne do samodzielnego wykonania w samochodzie .
czy to jest tak drogo .
Sorry henkel, ale osobiście poczekam na wieści od melek_italia, bo wolę nic nie kombinować. A jak się nie uda to trudno podziękuję mu za starania i pomyślę nad jakimś tanim zamiennikiem bez ryzyka czy opis techniczny od Ciebie będzie pełny czy nie. Przepraszam za dużo napisałem.
Szczere i ludzkie oby się udało melek_italia szanuję twoją decyzję tak trzymać .Napisał tomek166
A co do opisu technicznego to nie ja go będę robił ale napewno będzie pelny .
no to czekamy