Strona 26 z 54 PierwszyPierwszy ... 161718192021222324252627282930313233343536 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 251 do 260 z 534

Temat: Navi Polska mapa -zdięcia

melek_italia
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał henekl
    UWAGA UWAGA .
    Temat dobiega końca kolega powiedział że nie będzie robił żadnych pająków ponieważ przy nieprawidłowym podłączeniu może się zdarzyć uszkodzenie elektroniki lub spalenie auta i nie chce mieć problemów z sądami .
    W tej chwili jedynym rozwiązaniem jest kupno opracowania technicznego za śmieszne 600 zł sześćset złotych .
    teraz niech jedna osoba zbierze tą kwotę od osób zainteresowanych i skontaktuje na pw .
    A po nowym roku może każda osoba przyjechać aby zamontować na miejscu całą nawigację lecz musi ją z sobą przywieść bo kolega nie prowadzi sprzedaży lecz tylko montaż do samochodu i innych urządzeń elektronicznych takich jak ; alarmy , kamery i czujniki cofania z możliwością podłączenia pod ics ,dvd ,divx,mp3 i pełna diagnostyka samochodowa .
    w grudniu zostanie podany telefon oraz adres poczty elektronicznej w sprawie w/w .
    Na tym uważam że temat został ostatecznie wyczerpany i dobiegł końca .
    Pozdrawiam .
    Jedyne jak to moge skomentowac to : LoL DD

Btw. plyte uploadne w nocy wiec rano zapodam linki.

Kayrol
    Gość

Domyślnie

dokładnie henkel.

nie popisałeś się jest mi niezmiernie przykro o tym mówić bo całkiem cie lubie, ale to ze nawet nie chciało ci się robić zdjęc czy byle jak " na odpiedziel " powiedzieć o tym jak na własną ręke to mozna zrobić to juz jest dno. Nie mam do ciebie żalu ani nic z tych rzeczy.

melek_italia, Liczę ze jeszcze dziś w nocy pobiegne do garażu, czy się uda czy się nie uda - wielki szacunek dla ciebie za chęci i pomocną dłoń. :wink:

Henkel jest typem człowieka który " i don't give a fuck about stuff " - Tak z humorem

Użytkownik Maniak resoraków Avatar b-ski
    Mieszka w
    PiotrkĂłw Trybunalski, Poland
    Auto
    Bella 166 2,4jtd Millenium

Domyślnie

SPALENIE AUTA..... hmm brzmi groźnie 600zł-> :shock: Po przeczytaniu tego postu doszedłem do wniosku, że cały ten temat to było owijanie w bawełne. HENEKL trzeba było tak odrazu w pierwszym poście i nie było by teraz tego całego cyrku i wszyscy byli by hapy....... ehhh

Pzdr.

henekl
    Gość

Domyślnie

Czy to cięszko zrozumieć .
    przykłady;
    1) 10 chętnych po 60 zł = 600 zł
    2) 20 chętnych po 30 zł = 600 zł
    3) 30 chętnych po 20 zł = 600 zł
    4) itd
    opracowanie techniczne do samodzielnego wykonania w samochodzie .
    czy to jest tak drogo .

Kayrol
    Gość

Domyślnie

nie, ja nie twierdze ze drogo, tu się nie rozchodzi o kasę.

chęci się liczą. Mówiłeś ze kilka osób nie czyta postów ze zrozumieniem. Tak się składa ze było na odwrót, prosili cię zebyś zrobił foty pajunka i opisał a kazdy zrobi sobie po swojemu. Ale nie, grochem o ściane - dlatego był bulwers. Opracowanie techniczne to dobre rozwiązanie ale jeśli melek_italia, dał radę to będzie juz za puuuźźźnnnoooo...

Użytkownik Ogier Avatar sQun49
    Mieszka w
    Szewce k/Kielc
    Auto
    166 2.5 V6 + LPG

Domyślnie

Może to będzie uszczypliwe z mojej strony i trochę odbiegające od tematu sprawy ale muszę to napisać bo razi strasznie po oczach. henekl CIĘSZKO piszę się przez "ż"... Może nam wtedy będzie łatwiej Cię zrozumieć....

henekl
    Gość

Domyślnie

Czy to ciężko zrozumieć .
    przykłady;
    1) 10 chętnych po 60 zł = 600 zł
    2) 20 chętnych po 30 zł = 600 zł
    3) 30 chętnych po 20 zł = 600 zł
    4) itd
    opracowanie techniczne do samodzielnego wykonania w samochodzie .
    czy to jest tak drogo .

Użytkownik Rowerzysta Avatar tomek166
    Mieszka w
    Brzeg
    Auto
    Alfa Romeo 166 rok prod. 2002 poj. 2400

Domyślnie

Sorry henkel, ale osobiście poczekam na wieści od melek_italia, bo wolę nic nie kombinować. A jak się nie uda to trudno podziękuję mu za starania i pomyślę nad jakimś tanim zamiennikiem bez ryzyka czy opis techniczny od Ciebie będzie pełny czy nie. Przepraszam za dużo napisałem.

henekl
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał tomek166
    Sorry henkel, ale osobiście poczekam na wieści od melek_italia, bo wolę nic nie kombinować. A jak się nie uda to trudno podziękuję mu za starania i pomyślę nad jakimś tanim zamiennikiem bez ryzyka czy opis techniczny od Ciebie będzie pełny czy nie. Przepraszam za dużo napisałem.
    Szczere i ludzkie oby się udało melek_italia szanuję twoją decyzję tak trzymać .
    A co do opisu technicznego to nie ja go będę robił ale napewno będzie pelny .

Użytkownik Rowerzysta Avatar tomek166
    Mieszka w
    Brzeg
    Auto
    Alfa Romeo 166 rok prod. 2002 poj. 2400

Domyślnie

no to czekamy