Kate jezeli się okaże że nie uzbieramy tyle osob, to warto podzielić brakująca kwotę na uczestiników zlotu i dołożyć nieco. Na mnie możecie liczyć.
Kate jezeli się okaże że nie uzbieramy tyle osob, to warto podzielić brakująca kwotę na uczestiników zlotu i dołożyć nieco. Na mnie możecie liczyć.
Alfa Romeo Brera 3.2 V6 JTS Q4
Wcześniej:
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 8V 160KM
Alfa Romeo 156 Crosswagon Q4
Alfa Romeo 156 1.9 JTD 110CV
Alfa Romeo 147 2.0 16V Selespeed
Alfa Romeo Spider 916 1.8 16V
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo 147 1.9 8V JTD
Lancia Delta 1.8 8V
Alfa Romeo 156 SW 1.8 16V M1.5.5
Alfa Romeo 164 2.5 TD VM
Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Lancia Dedra Kombi 1996 1,6 MPI
Alfa Romeo 155 2.5 V6
Alfa Romeo 33 1.7 Boxer
Majkel, dziękiale nie wiadomo czy reszta osób, które biorą udział w zlocie wyrazi na to chęć. Do 18.08 czekamy cierpliwie. Może ktoś jeszcze się zapisze. Po 18 podejmiemy decyzję z czego rezygnujemy, ewentualnie ile trzeba by było dopłacić i jaką kwotę. Dopóki nie zamkniemy listy z zapisami ostatecznie trudno jeszcze coś wywnioskować.
Na dzień dzisiejszy część kasy z zaliczki za noclegi na kwaterach przepadławięc dodatkowe koszty
![]()
Na mnie tez mozesz liczycNapisał Majkel
![]()
zrezygnujmy nawet z jednego noclegu, z wyzywienia aby utrzymac lotnisko - jesli o mnie chodzi tez moge sie dolozyc
Ja mógłbym się dołożyć, ale sam oszczędzam na paliwko, chyba że ktoś założy to po następnej wypłacie mogę przelać, ale to juz po zlocie... Moja Alficzka w warsztacie, kolejne koszty....
A ja nie bardzo mam do dyspozycji jakiekolwiek dodatkowe pieniądze. Na razie nie szaleje z wydatkami, żeby na paliwko w spokoju wystarczyło. Dobrze, że nie mam tak daleko do Częstochowy.![]()
http://www.facebook.com/75modificata/ <- opowieść o trudnej i burzliwej miłości ;-)
ja niestety nie będę mógł być wypadł mi rejs.
http://www.forum.alfaholicy.org/topi...fa1b029#131354
Jak dla mnie, Pitus25, jesteś żenujący i brak Ci elementarnych podstaw honoru, ale oczywiście to jest tylko moje prywatne zdanie.Napisał Pitus25
podpisuje sie pod tym,a uwazałem cie za czlowieka odpowiedzialnego.Zapisujesz sie na zlot ludzie planuja wszystko a ty potem sie wypinasz,stary na tym forum nie potrzebujemy takich ludzi.proponuje www.kurnik.pl tam mozesz zawsze sie wycowac w kazdej chwili i nikt nie bedzie mial pretensji.naraNapisał AR_33
Pitus25 następnym razem nie zarzekaj się jak żaba błota.. poza tym odebrałeś wiadomość n PW ode mnie i nie raczyłeś nic napisać...
No comments...
LISTA OSÓB KTÓRE JESZCZE NIE ZAPŁACIŁY (bądź ich przelewy nie dotarły jeszcze na konto):
1. alfasound_mania - ZREZYGNOWAŁ
2. Paweł156 - ZAPŁACONE
3. zdziba -ZREZYGNOWAŁ
4. bimski - ZAPŁACONE
5. Tuti - ZREZYGNOWAŁ
6. Bianco - 340zł /czekam na decyzję/
7. KUBAS - ZREZYGNOWAŁ
8. bladx - ZREZYGNOWAŁ
9. M@t - 680zł /wiadomość na PW odczytał - do dnia dzisiejszego się nie odezwał/SKREŚLONY
10. Luna - ZAPŁACONE
11. Maffiu - ZREZYGNOWAŁ
12. tomcio1274 - 510zł
13. RUDA - 640zł
14. Pikero - ZREZYGNOWAŁ
15. raczek1984 - 510zł
16. niggard - 150zł
17. adamo - ZREZYGNOWAŁ
18. LAZII - ZREZYGNOWAŁ
19. Pitus25 - ZREZYGNOWAŁ
20. JAD - ZREZYGNOWAŁ
21. iza_1970 - 340zł
22. Mario156 - ZREZYGNOWAŁ
23. alfa156 - 340zł
24. krzychoo - ZAPŁACONE
25. punisher - 340zł
26. Krulik - 340zł /wiadomość na PW odczytał - do dnia dzisiejszego się nie odezwał/SKREŚLONY
27. UA - ZREZYGNOWAŁ
28. Garos - ZREZYGNOWAŁ
29. soldierndt - 160zł (do dnia dzisiejszego nie dostałam informacji którą opcję wybieracie, kwota jaką podaje jest to samo lotnisko)
30. QBA-Q8 - 160zł (do dnia dzisiejszego nie dostałam informacji którą opcję wybieracie, kwota jaką podaje jest to samo lotnisko)
31. Sylwik - Zrezygnowała
Prośba do osób z listy.
Jeśli nie chcecie przyjechać (nie interesuje mnie z jakiego powodu), proszę o jak najszybsze info na maila kate@alfaholicy.org Muszę wiedzieć jaką gotówką będziemy dysponować i z czego będziemy musieli zrezygnować.