Rzeczywiście nie ma w czym wybierać,...... zostaje tylko jedna opcja 4c.
Pozdrawiam
Rzeczywiście nie ma w czym wybierać,...... zostaje tylko jedna opcja 4c.
Pozdrawiam
A mnie chodzić zaczęła po głowie toyota camry - rocznikowo 2007-2008 z jedynym słusznym silnikiem 3,5 V6
Na wiosnę się chyba zacznę mocno rozglądać....![]()
Gorsze jakościowo wnętrze chyba tylko w traktorze moze być. Układ jezdny tez porażka - buja sie cała buda, kierownica jak na sprezynie. Dno kompletne. Moja opinia po przejechaniu 5kkm tym autem. Jedno co było fajne to grzany fotel.
Muszę się przejechać tym autem najpierw... ale chodzi mi po głowie bo znajomy jakiś czas temu kupił Avalon-a z tym silnikiem.
Piękne auto a sinik poezja. 14litrów gazu mu pali a pod nogą prawie 280KM. Silnik bez turbiny, na łańcuchu....
No i automat.... wygoda... komfort.
Nie ma absolutnie porównania z 159 bo to totalnie inne auta.
Kiedyś jeździłem sporadycznie Camry 3.0 V6 - dwiema wersjami. Tą kanciatą i następczynią już bardziej obłą - mam same dobre wspomnienia
Rozumiem, że 3,5V6 też na Tobie wrażenia nie zrobił?? Komfort i spasowanie w Camry jest złe? na pewno tym modelem i tym rocznikiem jeździłeś ?
Ostatnio edytowane przez karmal ; 15-11-2013 o 23:14
sami zdrajcy w tym wątku!!)'
kupowac miciaki, bo sprzedaz spada)
3.5 v6 nie zrobił wrażenia. Albo inaczej - nie zrobił negatywnego. Plusem jest ładowność i pojemność auta. 4 osoby plus bagaż to pestka. Komfort - faktycznie jazda nie meczy nawet długich tras. Spasowanie elementów dobre ale twarde plastiki to dla mnie oznaka taniochy i generalnie nie do takiego auta.
Fajnym autem jest suzuki kizashi awd. Jedyny minus to skrzynia biegow. Auto jezdzi calkiem fajnie a i plastiki lepsze niz w toyocie...
Wysłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk
Ja chyba tez sie skusze na mazde 6, piekne auto i w dobrej cenie
Sent from my iPhone
Born to be wild.