a wiadomo co z gwarancją? oraz jak najlepiej poprowadzić tą zmieniarke?? trzeba cos więcej niz radio wymontować??)
a wiadomo co z gwarancją? oraz jak najlepiej poprowadzić tą zmieniarke?? trzeba cos więcej niz radio wymontować??)
pytam informacynie. Gdzie najlepiej wrzucic ta zmieniarke?? do schowka?? Wystarczy wymontowac radio czy cos jeszcze, tunel itp..?
Gzie zamontować to już zależy tylko od ciebie ja mam pod schowkiem bo nie chciałem wycinać dziur wewnątrz schowka. Ja wyciągnąłem tylko radio potrzebujesz do tego tylko 4 gwoździ tak ok 3 - 4 mm.
WItam.
Czy jest możliwość zakupu zmieniaki mp3??. Alfa Romeo 147 2003r. Radio oryginane z CD.
Jaka jest cena zmieniarki.
Pozdrawiam
melduje ze zmieniarka dotarla, dzieki i pozdrowienia dla organizatora.
Dotarła, zainstalowana... powiedzmy że działa.
Sprawdzałem tylko pendrive'a kingstone'a DT108 4GB i wejście aux.
Na aux idzie mi tylko mono (ale to jeszcze wymaga inwestygacji z mojej strony), wyświetla wtedy CD5 i track 01 lecący cały czas.
Niestety jak wkładam pendrive'a mam to samo tyle że track 01 leci do 9 sek i potem się zeruje.
Foldery na pendrive ma tak jak przykazano CD0x, w folderach mniej-więcej 12 piosenek wg schematu 0xx nazwa.mp3 (bit rate 320 kbps). Czasu nie miałem więc tylko dwa takie foldery stworzyłem numerując od 01 (czyli na penie nie ma nic innego tylko CD01 i CD02 + mp3 w środku).
Gdzieś tu chyba wyczytałem że musi być minimum 6 folderów ? Moga być puste? Jakie są ograniczenia min i max? ma ktoś doświadczenie?
Ogólnie w wolnej chwili spróbuje sam do tego dojść, ale chciałbym się upewnić że nie mam trefnego egzemplarza. Może jak się uda do czegoś dojść trzasnę jakiś skrypt/program który skróci męki w przegrywaniu na pamięć masową.
Ja mam tylko 4 foldery i wszystko działa ale musiałem kartę pamięci sformatować. I system plików fat
minimum 2 pliki w folderze. jak masz 1 plik/piosenke w folderze to po paru sekundach zeruje
Zmieniareczka już dotarla dawno temu ale dopiero teraz mam okazję podziękować organizatorowi. Tak więc wielkie dzięki bo dziala fajnie i milo mnie zaskoczyla. Przedwczoraj wrzucilem kartę 8gb i zapelnilem 9 folderów 99-ma trackami każdy i wszystko dziala jak należy, może tylko byl "maly" lag przy duzych plikach tj. cos okolo 150mb ale ogolnie to rewelka jak wlaczylem odtwarzanie losowe i sobie tylko prztykalem guziczkami na kierowncy.