Katowice odpadają z uwagi na brak czasu, ale jakby co się kroiło w rejonie to chętnie poznamy zacne towarzycho!
No a z której częsci Bytomia jesteś???? Co do spotów bytomskich to coś pomyslimy . Może wkońcu Rustupl się pojawi . Bo ta cholera raz na Rozbarku się pokazała i teraz się boi o swoje 18 cali co bym mu je skroił . RUSTUPL OŚWIADCZAM - kupiłem już felgi , nie bój się wyjedz z garażuhehehhe
na 3 Stawy nie jest daleko, ja mam 15 km
Nazar, jechałeś dzisiaj koło 9 rano Chrobrego?
verdebiancorosso
hehe, a paszport mosz?
widziałem takiego srebrnego sportwagona na dużych alusach, ale z boku i przeleciał, stąd moje pytanie
verdebiancorosso
A nie był to taki srebrny ale bardziej szary od Rastupla??? Bo ta cholera ma na 18 " z GT . Zresztą widziałeś jak był na Rozbarku . Ja widziałem kilka nowych Alfa na bytomskich blachach. Trzeba będzie zaszaleć z wizytówkami . Jutro jade do Georga obejzeć moją bo coś zaś cwierka pod maską i muszę sparwdzić czy zas coś z paska ( rolki itp . choć wszystkie wymieniałem ) czy nie daj Boże -pompa wody . Bo będzie trzeba przed czasem rozrząd robić . A w 2,4 to przyjemne nie jest .
przejechał mi przed nosem na skrzyżowaniu i nie widziałem kto jest za kółkiem, raczej auto srebrne niż szare
daj głośniej radio, bo Cię inaczej zamęczy ten samochód![]()
verdebiancorosso
Hej,
przy okazji, po sąsiedzku:
niestety sytuacja zmusiła mnie do sprzedania mojej belli
jeżeli ktoś chętny szukam szczęśliwego nowego posiadacza.
pozdrawiam i mam nadzieję że do zobaczenia