Przyznać się, kto czerwoną 156 z ramkami klubowymi jeździ po NS? Rej. KN. Dziś pomachałem, ale kobieta lekko zszokowana na mój widok
A poza tym pozdrawiam Trebora, którego mijam co 2 dzień praktycznie na Sienkiewicza![]()
Przyznać się, kto czerwoną 156 z ramkami klubowymi jeździ po NS? Rej. KN. Dziś pomachałem, ale kobieta lekko zszokowana na mój widok
A poza tym pozdrawiam Trebora, którego mijam co 2 dzień praktycznie na Sienkiewicza![]()
"Tu nie chodzi o to żeby być lepszym czy szybszym, mieć niezawodne auto, środek do przemieszczanie z punktu A do punktu B, chodzi o to żeby mieć Alfa Romeo, reszta się nie liczy..."
Były :
AR 146 1.9 TD
AR 156 1.8 T.S.
Aktualnie :
AR 159 2.4 JTDm
No i co z tym spotem. Na niedziele mam przepustkę więc może tam gdzie ostatnio? Tylu nowych pisało o chęci spotkania się a teraz cisza![]()
Ja będę bardzo chciał się pojawić ale mam teścia poważnie chorego i żona często teraz u mamy więc nie wiem czy dam radę. W razie czego będę dzwonił do Trebora bo do Laski nie wypada dzwonić żonatemu...![]()
Jeżeli można to bym się przyłączył i podbił na spot![]()
To jak Tesco, niedziela godz 18 ?
Ok 18-ta parking podziemny ja będę na pewno.
18-ta parking pod Tesco.. OK, to ja też wpadnę. Co do wczorajszej Twojej uwagi Trebor (sądze że to mnie się też tyczyło) to ja miałem teraz strasznie dużo zakuwania na uczelni
ale kiedy jest spot zauważyłem i będę
![]()
Ostatnio edytowane przez David92 ; 09-11-2011 o 08:38