Jutro odbieram zegarek. Pewien czas temu miałem okres zwątpienia czy dobrze zrobiłem, że się nań zapisałem, ale teraz oczekując na niego czuję lekkie podniecenie
A jak się dobrze pójdzie to tego samego dnia sobie do zegarka Alfę dokupię!
"Mikołaj jak są ograniczenia, to zawsze sobie jedynkę z przodu dopisuje... ale i tak się ledwo wyrabia"
Moje ex:
Fiat Tempra 1.6 LPG '95, AR 156 1.8 TS + LPG '98, Opel Vectra C 2.2 DTI '03
Moje aktualne:
AR 156 1.9 JTD '01 - będzie na sprzedaz
AR 156 SW 2.4 '02 - juz kupiona, się szykuje do jazdy.
Polecam żaluzje od sąsiada: rolety warszawa
Panowie świetna robota! Dziękuję bardzo za mistrzowsko przeprowadzoną operację!![]()
hehehe okNie no serio bardzo profesjonalnie zapakowany towar, że nawet katastrofę smoleńską by przesyłka przetrwała
PS. nie wiem czy wiecie, ale te "wiórki" z pierwszej paczce które wypełniają całość, to chrupki normalne które można zjeśćJak narazie zjadłem kilka i żyję
hehehehe
Ps 2. Co do podświetlenia to też miłe zaskoczenie miałem, bo myślałem, że będą tylko wskazówki w nocy świecić a tu można naciskać podświetlenie![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Zegarek ( moj pierwszy ktory mam zamiar nosic oprocz tego na komunie ) jest zajebisty , tyle ze caly czas na niego patrze i czas wolniej leciDzieki za dobrze i sprawnie zoorganizowana akcje
![]()
Nawet 700?
Przed chwilą patrzyłem i na stronie jednego z dilerów (Bołtowicz) jest zegarek z logiem Alfy za 530 z groszami
Nabazgrane z Xperia Play przy pomocy Tapatalk & SwiftKey
Mam nadzwyczaj prosty smak: zawsze zadowala mnie to, co najlepsze.
Ale najlepsze w tym wszystkim jest to, że takich zegarków jest na całym świecie tylko 45 sztuk i nie można ich nigdzie kupić - chyba, że któryś z posiadaczy zdecyduje się swój sprzedać - ale i tak nadal to będzie unikat. To czyni je wyjątkowymi.
Pozdrawiam
bikermarek
Alfa Romeo 155 1,8 Twin Spark 16V 1997: 13.05.2007 - 02.07.2011
Fiat Seicento 1,1 SPI 1999: 24.02.2012 - 09.03.2013
Alfa Romeo 155 2,0 Twin Spark 16V 1995: 31.07.2011 - ?
44 sztuki kolego :-P
Wysłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 4
44 ale numeracja do 45 - któregoś nie ma![]()
Nabazgrane z Xperia Play przy pomocy Tapatalk & SwiftKey
Mam nadzwyczaj prosty smak: zawsze zadowala mnie to, co najlepsze.