TuneForce w poznaniu - tam ja robilem klapy i egra
TuneForce w poznaniu - tam ja robilem klapy i egra
Dzięki za namiary, można wiedzieć jaki koszt?
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
ja kupiłem używany kolektor bez klapek i teraz nie wiem co lepsze - zaspawanie tego otworu czy jego nagwintowanie i wkręcenie śruby?
Czy istnieje ryzyko, że kolektor ulegnie wygięciu lub innemu zniszczeniu w trakcie spawania?
Demokracja jest zdobywaniem wolności dla siebie kosztem wolności innych, podstawianiem jednej normy przymusowej, na miejsce drugiej.
Ok, jutro dzwonię do TuneForce.
Raz jeszcze dzięki za pomoc.
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Witam, może mi ktoś polecić miejsce gdzie mogę usunąć klapy, zaslepic EGR oraz zmienić mapę silnika?
Mieszkam 70 km od Krakowa, (dokładniej Tarnow) najlepiej byłoby w tych okolicach.
Jaki koszt byłby takiej operacji ?
Tomek_krk z autka.pl, kawałek dalej masz cinsoft (Gliwice)
Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
"Alfa comes with a great responsibility, 'cause no kid ever grew up with a picture of Passat on his bedroom wall."
Sprzedam: Logo (przód/tył), dekielki, QV
Polecam: Koce, kocyki, ręcznie robione maskotki
Powiedzcie mi koledzy, po rownież będę zaślepiła egr i wywalał klapy kolektora. Będę to robił sam z bratem. Mamy pojęcie ponieważ mamy zakład mechaniki samochodowej. Jaka zaślepkę egr kupić: całkowicie zasklepić czy taka z 3 otworami (są dwa rodzaje na Allegro) to samo tyczy się zaślepek egr: są takie wciskane na prasie i są takie z zielonymi origami, które mam wybrać. I jeszcze jedno pytanie. Czy jak pozaslepiam to wszystko a nie wyloguje egr od razu z komputera to się coś stanie ? Pozdrawiam