oczywiscie ze biore to pod uwagęchodziło mi tylko o fakt, czy z racji wersji wyposażenia wyjeżdżały takie z fabryki
Koniczyny Fabrycznie były tylko w wesji TB 1.75 QV i tyle. QV po lifcie z 2016 r. ma napis VELOCE
były wersje oznaczone jako sportiva, QV-line oraz veloce i sprint z wszystkimi silnikami oprócz 1.75
dziękiteraz przy zakupie będę miał jedno pytanie więcej które mogę zadać
![]()
Witam
Czy ktoś interesował się tym egzemplarzem Veloce?
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-giulietta-1-8-turbo-240-koni-veloce-super-stan-ID6Bwome.html#f368d9b739
znalazłem też poprzednie ogłoszenie
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-giulietta-1-75-tbi-241-km-veloce-automat-recaro-max-opcja-ID6AYc0g.html
cena atrakcyjna, aż za bardzo.
No auto wygląda jak z salonu, cena jak za takiego ze szrotu, więc tylko brać. I jeszcze ten lakier nietypowy, choć bardzo atrakcyjny i wymagający dopłaty.
To musi być ciekawe. Ktoś buli ponad 100000 za to auto w 2016 i sprzedaje do Polski poniżej 70000 i na tym jeszcze obecny sprzedający coś zarabia. To jest mechanizm ekonomiczny mi nieznany. Kupić nowe auto drogo i sprzedać je tanio w stanie salonowym. Ktoś z was tak kiedyś zrobił?
Rachunek jest prosty - kupujesz w miarę nowe auto tanie, robisz na sztukę i pchasz w atrakcyjnej cenie - tyle w temacie. Jeleni nie brakuje na igły się łapią.
popatrz uważnie inny kolor drzwi kierowcy- coś nie wyszło jakimś dziwnym trafem full opcja bez xenonu poobdzierane zaciski przód od kierowcy - pewnie poprzednia felga po strzale się nie mieściła i obtarło zacisk.
gdyby Janusz nie chciał zaoszczędzić to pomalowałby cały bok a tak inny kolor.
dla mnie szkoda czasu!
edit- po nr VIN nie ma xenonu!
Ostatnio edytowane przez Dareek ; 23-12-2018 o 21:10
Była szkoda i dlatego nie ma na nią chętnego już minimum od roku![]()
Sprawdzanie przebiegów i historii serwisowych ASO "24h/7 dni" m.in. Alfa, Fiat, Lancia