Panowie, jezeli bedzie 147 jakas, to podjade ze szwagrem, bo chyba udalo mi sie go namowic na zakup Alfy – niech chlopak obejrzy ladne egzemplarze, zanim zacznie szukac na rynku![]()
21/22.11.09
05/06.12.09
inny - jaki ? napisz..
Panowie, jezeli bedzie 147 jakas, to podjade ze szwagrem, bo chyba udalo mi sie go namowic na zakup Alfy – niech chlopak obejrzy ladne egzemplarze, zanim zacznie szukac na rynku![]()
Chip tuning, EGR off , DPF off, SCR off, Lambda off , modyfikacja dawki startowej oraz inne.
Więcej informacji: www.conmir.pl, lub Fanpage na FACEBOOK
Trochę o korektach - > Motoblog - wpływ korekt pod obciążeniem
Trochę o DPF - > Motoblog - co warto wiedzieć o DPF
Zapowietrzyła się niestety bo sam jeszcze sobie na to pozwoliłem, zamiast otworzyć maskę i zobaczyć od razu co się stało to ja w panice go chciałem odpalić (zgasł mi w trasie, normalnie jadę i nagle bach, zgasło) dopiero za pomocą paga czy jakoś tak odpaliłheh.
147 będzie na pewnona pewno jedna
Moja
![]()
Chip tuning, EGR off , DPF off, SCR off, Lambda off , modyfikacja dawki startowej oraz inne.
Szczerze mówiąc to nie wiem. W sumie jeszcze doszło to do tego że akumulator padł i musiałem kablami odpalać.
Piter, tak tylko dla przypomnienia jak będziesz i możesz oczywiście to weź kabel![]()
jeśli będę to spoko
Today we are living our future memories..
To kto dzisiaj będzie?