Mi? Na nic, gdyby była w lepszym stanie może i bym szukał właściciela, obecnie mam co innego na oku, tak w sumie z przypadku ale muszę ogarnąć jednego człowieka co zna język bo jest tanio![]()
Mi? Na nic, gdyby była w lepszym stanie może i bym szukał właściciela, obecnie mam co innego na oku, tak w sumie z przypadku ale muszę ogarnąć jednego człowieka co zna język bo jest tanio![]()
Tak.
Ja bym chciał ten złom z Pruszkowa.. Gdyby można było dotrzeć do właściciela.. Z rok temu wsadzałem tam kartke za szybe![]()
Troche gratów mi potrzebnych do V6 i lepiej mieć całe auto..
155
a ja podejrzewam że auto uległo awarii i zostało porzucone
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
Alfa Romeo 155 V6 1993 3.0 12V przekładka do 1.8 8v 1995
Bardzo możliwe. Jeśli ktoś ma dostęp do danych to mogę podać tablice rejestracyjne. Ewentualnie można poświęcić pół dnia i zrobić osobisty rekonesans po osiedlu.
Gdyby stała krócej to pewnie sam bym ją wziął, teraz bałbym się kręcić silnikiem przed zajrzeniem do środka.
Ostatnio edytowane przez kasztelan ; 23-02-2016 o 09:34
Jak ktoś umie ustalić właściciela to proszę o pomoc![]()
155
Ja już wiem
Auto ma generalnie strasznie zagmatwaną sytuację prawną, prawdopodobnie nie ma dowodu rejestracyjnego, stoi od 5 lat nieruszana i nie ma też OC. Znam człowieka który rozmawiał z bratem właściciela bo sam jest nią zainteresowany.
Ale skóra w stanie pięknym![]()
A właściciel chce się sprzedać?
155