Pozdrowienia dla kierowników błękitnej 147 i czarnej 156 na klubowych ramkach upolowanych dziś około 20:00 przy kościele Saletynów oraz dla kierownika ciemnej (czarnej?) klubowej 159 spotkanego 30 min później na Powstańców Warszawy na skrzyżowaniu obok Tesco![]()
GranatowejOdpozdrawiam
Pozdrawiam jeszcze kierowników srebrnej 156 RBR(Piotr albo Sylwia) złapanej obok Tesco, ciemnej 156 zaparkowanej obok UW na Sobieskiego, Niskiego, który przejeżdżał przez Matejki i nie widział jak macham oraz dla srebrnej 156 RZE z naklejonym uśmieszkiem na bagażniku, którego nie pamietam gdzie widziałem
Wszystkie Alfy widziane między 20 a 21![]()
Pozdrowienia dla kierownika piaskowej bodajże Alfy 147 na "RDE" z którym objeżdzałem rondo Kosynierów/Kościuszki/J.Pawła, a który to bacznie się mojemu autu na rondzie przyglądał![]()
Diagnostyka i ChipTuning JTD, TDI, HDI, HGW... tel: 661-104-166
>>>> Modyfikacje softu także po przesłaniu sterownika <<<<
pozdrowienia dla czarnej 156 RRS z ramkami, kierowca był 3 minuty wcześniej w kantorze (później przylukałem jak odpalałeś) w Ropczycach ok.11
![]()
Dziś o 13:20 widziany Bartek (Monster) z swoją nową ładną czarną GT w Autozbycie, gdzie dobieraliśmy termostatMiło było poznać
![]()
Diagnostyka i ChipTuning JTD, TDI, HDI, HGW... tel: 661-104-166
>>>> Modyfikacje softu także po przesłaniu sterownika <<<<
Mi również miło było poznaćWidzę, że w pracy przesiadujesz na forum
Mógłbyś przybliżyć mi plus/minus koszta termostatu, filtrów i oleju? Z wrażenia zapomniałem zapytać![]()