jak tyle chętnych to może i ja przyjadę
21/22.11.09
05/06.12.09
inny - jaki ? napisz..
jak tyle chętnych to może i ja przyjadę
W najbliższą środę ja również przyjeżdzam w parę osób, żeby smutno nie było![]()
Im nas będzie więcej tym weselej ale smutno to chyba nie bywa na takich zlotach?![]()
to pasuje wszystkim, żeby zrobić spota o godz 18 ? ew 18.30 ? Spotkalibyśmy na parkingu jak zawsze a potem przejechalibysmy na jakas miejscowke![]()
Today we are living our future memories..
Pasuje,tylko trzeba znaleźć fajną miejscówkę,zastanawiałam się gdzie ale nie mam pomysłu..
no miejscówka chyba stała. Lotnisko przy Stella-Sawickiego
Jesli mówisz o tym miejscu co ostatnio to tam chyba teraz wjazd jest ogrodzony i zamknięty. Wiec wydaje mi się, że trzeba będzie nową znaleźć.
Today we are living our future memories..
ja wymysle jakas miejscowkejest pare opcji
mi pasuje caly dzien w sumie ale zrecznosciowe testy to peszek troche bo taki piter mniejszym autem sie wkreci a ja gorzej albo kolega od 166 tez ma fajny skret :p
napiszcie jak już wybierzecie miejsce, bo na 18 nie wyrobie sie na Bora, a chciałbym wpaść w środę. ja mam 8 wejściówek na gokarty wiec jak macie ochote to proponuje małe zawody ;-)
o jakich stłuczkach i skodach mówisz, ja nic takiego nie pamiętam
w moim okręcie pojęcie skrętu jest obce, jak w słonecznej italii deszcz w lipcuja wymysle jakas miejscowkejest pare opcji
mi pasuje caly dzien w sumie ale zrecznosciowe testy to peszek troche bo taki piter mniejszym autem sie wkreci a ja gorzej albo kolega od 166 tez ma fajny skret :p
![]()
Ostatnio edytowane przez kaczo ; 13-04-2012 o 20:20