33 1.7IE 8v Mirto Verde; 75 1.8 ie Rosso Alfa; 159 SW JTDm Q4 Nero Carbonio Met. & Poltrona Frau inside
Ypsilon 0.9 TA BiColore Platinum
było: 147 Selespeed, 146 1.6 TS
pozdrawiam mijaną dzisiaj Alfe na tablicach SL...na drodze z Bielska do Szczyrku pomachane i odmachane (1 osoba od pół roku która mi odmachala...)
swoją drogą skąd są samochody z SL na tablicach?
Pozdrowienia dla EVOWczoraj stałem obok ciebie pod ath
![]()
Twoja bardziej czysta ode mojejPozdro!
pozdrowienia dla wojtka swoim czarnym mito ktorego widzialem w pszczynie okolo 18,15 olo volvo na dk1 ja wyjerzdzalem od ul.hallera wolalem na cb ale nieodpowiadal.
to nie joale pozdrówka dla was
jo tyz jezdza jak pyjter po rudzie śląskiej na SL .
[IMG][/IMG]Lubia chlyb ze tustym
![]()
Pozdro dla kierownika czerwonej Brery na Oświęcimskich rejestracjach widzianej koło 16 w Spytkowicach, oraz ciemnej 156 SW widzianej przed 17 na rondzie w Wadowicach.
Dzisiaj, o godz 15:00 pozdrawiam Piotrasa, a już na 99% Alfę 156 Piotrasa, która stała w okolicach "bramy słońca" i realu (na polach) i ktoś tam coś grzebał przy jakiejś żółtej ciężarówce. Chociaż może się mylę, bo jechałem Sikorskiego, ale kolor i felgi się zgadzały.
No, dzisiaj to już bym się z Tobą chłopie zmierzył, bo miałem 4.7 V8 pod maską![]()
Ostatnio edytowane przez Quattro ; 29-01-2011 o 17:36
Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
Jest: Maserati GranTurismo 4.7 S, Seat Leon 5F Cupra, Toyota Yaris IV