@(Jan Marek)
Nie Polacy nie kochaja przepierdzialych zlomow ale na takie ich stac. Tak samo Ciebie stac jedynie na Giuliette a nie na QV/Veloce i tak dalej i tak dalej...
Wyciągasz błędne wnioski.
Stać mnie, ale nie potrzebuję do jazdy po mieście.
Polacy dalej żyją mitem iz samochód jest wyznacznikiem "prestiżu" i statusu społecznego- stad tyle wypierdzianych trupów na ulicach bo audi to audi a nie fiat czy alfa - sąsiedzi i szwagier będą się śmiali. Jeszcze ze 2,3 pokolenia może komuś przyjdzie do łba że samochód to przedmiot codziennego użytku jak rower.
Cześć,
Jeżeli mogę tu spytać (jestem tu nowy) macie do polecenia jakąś sztukę Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB (może być zagazowana) ? Założyłem temat w dziale "Kupić nie kupić - auta z ogłoszeń" jednak nie mogę na razie wklejać linków z ogłoszeniami.
Rozglądam się za modelem najlepiej w polskiego salonu. Z tego co zrozumiałem najmniej problematyczna wydaje się być wersja 1.4 TB 120 KM
Czy do 38 tys. zł możliwe jest znalezienie niezużytego egzemplarza?
Pozdrawiam
Spokojnie jeśli to tylko budżet na zakup samego auta moim zdaniem jest rozsądny
Tak, myślę że nawet rocznik 2012 tylko troszkę cierpliwości
Wszystko poniżej 34k zawsze będzie miało jakieś ale niestety
Dziękuję za odpowiedzi
Jeżeli miałbym polować na Multiair rozumiem, że mam zwracać uwagę na interwały wymiany oleju, ewentualnie na skrzynię biegów. Orientujecie się może jaki może być koszt zagazowania 1.4 TB, a jaki 1.4 Multiair?
Z tego co rozumiem 1.4 TB to jest fiatowski 1.4 T-Jet? Czyli części bez problemu powinny pasować.
Pozdrawiam
Ja gazowalem MA instalacja kme ~3000ktylko trzeba dobrze zestroić