ja już liczyłem tylko po 4m żeby było prościej , ale o odstępach typu 1,5 m to lepiej nie myśleć
bo lawety i blacharze nie dadzą potem radyodstępy muszą być tak jak ebol pisał o podwójnej długości samochodu czyli co najmniej 8m pomiędzy dwoma samochodami
jest gdzieś film na youtube gdzie widać jak to wyglądało u Słoweńców
Ostatnio edytowane przez R0bs0n ; 24-01-2015 o 22:11
ale za to wszyscy inni kierowcy zapamiętają ten widok do końca życia(i przy okazji do końca nas znienawidzą)![]()
Jak się komuś nudzi to znalazłem taki filmik
I tak jeszcze odnośnie tych naklejek, to może zrobić jeszcze taką na szybę coby sobie zostawić to na pamiątkę, z tekstem w stylu "próba bicia rekordu Guinnessa 01.05.2015"?
Ostatnio edytowane przez kandy ; 24-01-2015 o 22:41
Moje 147 powodów do szczęścia
Ten filmik który kolega kandy wstawił pokazuje jak to mniej więcej będzie wyglądać. W Gliwicach : odstępy będą mniejsze , teren zabudowany , będzie asysta policyjnych 159-ek.
Te policyjne też będą się liczyć?![]()
Moje 147 powodów do szczęścia
Alfa to Alfawięc dlaczego nie;P byle tylko 159 były, a nie niemcy czy azjaty
![]()
Ja tu nie widze innej opcji ja 159 na obstawieMoim skromnym zdaniem będzie ponad 900 aut na biciu rekordu. Tylko trzeba dotrzeć do jak największej ilości ludzi przez media. Idealnym byłby patronat medialny takiej TVN Turbo
![]()
Duże media nie dają tak wiele, jak się wydaje. Nasza strona (razem z IKAR i AC) była polecana X lat temu w artykule w Auto Świat na 2 lub 4 strony. Wysyłałem relację do AŚ na te takie małe artykuły o klubach, które były bodaj na 2 stronie.
Pokazywali jeden zlot na pasie startowym w TVN Turbo. Na zlocie w Bielsku-Białej było TVP 3 KCE. Potem chyba GT albo Automobilista. Szczerze? Ja w statystykach nic nie widziałem dziwnego w tym okresie. Normalny tydzieńJuż nawet nie chce mi się tego nigdzie wysyłać, np. rok temu nic nie wysłałem nigdzie
Ale taka relacja w TV czy na makulaturze to oczywiście super pamiątka, że było się częścią co tam pokazują.
PS
Już więcej dają filmiki na YT niż te niby wielkie media![]()
Ostatnio edytowane przez Tuti ; 24-01-2015 o 23:25
Zlot to zlot, ale jak ktoś zobaczy w TV "Bicie Rekordu Guinessa - zapraszamy na ogólnopolską i światową imprezę wszystkich posiadaczy samochodów marki Alfa Romeo" w TVN to myślę, że sporo osób się skusi na taką akcję![]()