Ja zregenerowałem we własnym zakresie stalówki. Czyli zeskrobałem rdze i pomalowałem na czarno. W końcu czas zacząć przygotowania do zimy
Ja zregenerowałem we własnym zakresie stalówki. Czyli zeskrobałem rdze i pomalowałem na czarno. W końcu czas zacząć przygotowania do zimy
W końcu wymieniłem chłodnicęa przy okazji tylko jeden wahacz przedni bo brakło kasy na 2;p ale teraz śmiga aż miło
![]()
a ja po małemu zabezpieczam podwozie ,oczyszczam z rdzy jaka sie zdążyła gdzieś tam nagromadzić, zamontowałem osłonę w prawym nadkolu której nie było, i na te długie wieczory które się zaczynają robić ,trzeba będzie zainwestować w leprze żarówki, bo na xenon oryg. nie stać mnie na razie :| a na tych co sa to można kogoś na ulicy nie zauważyć
a ja dziś wyczyściłem bak w swoim woziebyło tyle syfu że sie pompka paliwowa zatykała a ja głupi myślalem ze mi wtryski padły bo mi auto gasło
![]()
wymiana termostatu oraz nowego płynu, polecam przepłukanie układu chłodzenia bo syfu tam co nie miara
Upiększyłem tylny wydech, wymieniłem wew. osłony lusterek i przegoniłem moje koniki w silniku![]()
ja przesmarowałem cale drzwi od wewnątrz, głównie zamki. efekt - drzwi można otwierać małym paluszkiem.
pytanie - otwieranie drzwi kluczykiem działa dość ciężko, głównie przez centralny zamek. idzie to jakoś zrobić żeby chodziło lekko. zamek w moich drzwiach i tak już ma luzy i sie rusza![]()
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
kupiłem jej cały zestaw do rozrządu, paski, rolki, pompę wody, olej, płyn chłodniczy, filtr oleju a w sobotę oddaje na 4 godzinki na leczenie
poza nowiutka pompa paliwa, zafundowalam mojej dziewuszce 6 litrow Paraflu oraz kosmetyke kabli od wentylatorow bo byly troche bee i nie dzialaly jak nalezyzostaje jeszcze jedna rzecz ktora mam nadzieje uleczy moja belle
![]()
bija22 i Alfa156 V6 są powody do mruczenia
...i do płaczu
a ja dzisiaj oddalem przedni zderzak do lakierki![]()
o co k'mon???