przechodziłem to samo w stillo bo są te same wejścia i najlepszym rozwiązaniem jest zakupienie zmieniarki cyfrowej mp3
przechodziłem to samo w stillo bo są te same wejścia i najlepszym rozwiązaniem jest zakupienie zmieniarki cyfrowej mp3
Teraz można dorwać zmieniarkę cyfrową z bluetooth. Wówczas możemy puszczać muzykę prosto z telefonu.
Testował ktoś może to?
http://allegro.pl/nowosc-zmieniarka-...716391908.html
Jakaś nowość, że niby tylko bluetooth. Trochę lipa, bo w sumie w pendrive też fajnie by było coś czasem posłuchać. Dalej tańsze niż Loudlink i przynajmniej teoretycznie działa z Connect Nav+
Nie lepiej kupić "starego" Yatoura z modułem BT za 199zl? Taniej, sprawdzone i lepsza funkcjonalność.
Przy okazji się spytam. Mam tego Yatoura co większość z Was, najpopularniejszy model. Używam go z kartą 2gb, jakaś stara bez oznaczeń, raczej wolnaMam dwa problemy. Nie zawsze pamięta ostatni kawałek i startuje od innego (nie pierwszego, ale np. 2 cd, 5 track). Drugi problem, nie czyta setów, z wygranych 5 jeden startuje, ale myśli 5 minut zanim ruszy. Wina karty, czy ten model tak ma?
Wiem że karty teraz grosze kosztują, ale jak ma być tak samo to wolę sobie jakieś dobre piwo kupić![]()
Co do setów to chyba max 50mb ..Potem lubi dłużej wczytywać
Nie wiem jak patrzę, ale nie potrafię już znaleźć zestawu bluetooth do starego yatoura w cenie poniżej 150zł Są po 200zł, razem ze zmieniarką to już koszt 450zł. Wolę chyba wtedy dołożyć już do Loudlinka, przynajmniej FLAC odtwarza. Swoją drogą działa Ci sterowanie utworami z kierownicy przez bluetooth?
Czyli już masz Yatoura i chcesz do niego tylko BT? Myślałem że nic nie masz i chcesz coś kupić![]()
Nie mam wersji z BT, więc nie odpowiem.
Nie mam ani jednego, anie drugiego :-) Natomiast sama zmieniarka to już wydatek 250zł, razem z modułem BT daje nam co najmniej 450zł i jeszcze nie wiadomo, czy działa :-P
A, wybacz. Zamotałem się i myślałem że za 200 jest zmieniarka + BT![]()
Wczoraj zainstalowałem taki wynalazek:
NVOX Zmieniarka cyfrowa emulator MP3 USB SD FIAT 8PIN NV1080A FIAT 8PIN
Trochę zaryzykowałem z zakupem ponieważ cena w promocji jaką rzucili to 95,00 zł (dzisiaj sprawdzałem jest już za 200,00 zł).
Zmieniarka ma w opisie, że niby pasuje do FIATa, ale wejście 8PIN ma identyczne jak zmieniarka w radiu 147. Posiada wejście USB, SD, AUX i czego nie podali również MIC (np pod BT).
Gra super, wszystko działa, montaż zajął mi 10 minutTrzeba trochę szczęścia to można trafić w dobrej cenie.
Pozdrawiam