Strona 27 z 44 PierwszyPierwszy ... 171819202122232425262728293031323334353637 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 261 do 270 z 437

Temat: www.cinsoft.pl

Użytkownik Romeo Avatar kenobi
    Mieszka w
    lubin
    Auto
    156 FL 2.4 20V Mjtd

Domyślnie

rybak oj tam - szczegoly, ale fakt - laki graja te 2.0 mjety zaskakuja jakby nie bylo ...
    ..... powered by www.cinsoft.pl

Użytkownik Świeżak Avatar Artorius
    Mieszka w
    Legnica
    Auto
    Alfa Romeo 159 1,9 JTDm 16V Distinctive Grigio Titanio

Domyślnie

kenobi, jest moc,podjedź kiedyś się pochwalić na parking sądu w Lubinie,stoję tam bellą co drugi dzień na wprost wjazdu,napewno zauważysz.
    W razie "W" namiary na priv.

Użytkownik Maniak resoraków
    Mieszka w
    Czechowice
    Auto
    Giulietta Veloce 200/420 by Cinsoft

Domyślnie

temat dotyczy firmy Cinsoft czyli Marcina wiec napisze tutaj. Ostatnio bylem u Marcina na wymianie wahaczy przednich na zalatwione dzieki jego uprzejmosci ricambi trw, gum staba i lacznikow, po raz kolejny chcialbym pochwalic i potwierdzic profesjonalne podejscie do sprawy! Marcin wraz ze swoim kumplem szybko ogarneli robote, kolejne przeszkody(patenty włoskie) przy zabawie ze stabilizatorem pokonywali bez kurwowania, biadolenia i stekania jak wiekszosc znanych nam z przykrych doswiadczen pseudofachowcow przy okazji jak zawsze mozna bylo zasiegnac fachowej porady i dowiedziec sie ciekawostek dotyczacych tuningu. Nim sie obejrzalem alfa zjechala z podnosnika, cieszac mnie na jezdzie testowej bezszelestna praca zawiasu polecam wszystkim lubiacym oddawac samochod w dobre rece,a Marcinowi dziekuje i pozdrawiam!

Użytkownik Maniak resoraków
    Auto
    stilo 1.9 jtd 115

Domyślnie

A ja mam pytanie odnosnie fiata marea 2,4 jtd CF2. jak wcisne gaz do oporu na drugim biegu to bardzo zakopci na czarno. pewnie któres wtryski sá do wymiany. No i pytanie: czy podpasujá jakies inne wtryski do mojego motoru? Bo jesli tak to moze skusze sie wymienic calá piátké. Do tego pewnie wrzuce czolowy IC. Jaki sie zmiesci? orientuje sie ktos? No i jak to porobie to podjade do gliwic na moda. Mam nowe seryjne sprzeglo i bardzo rozklekotane zawieszenie. Do tego przydaloby sie cos zrobic z lańcuszkiem napedzajacym walek wyrownowazajacy. Do tego urwana 1 swieca zarowa. Jak policze to musze szykowac kilka tysiakow...

Użytkownik Embrion Avatar andi1a1
    Mieszka w
    Olsztyn
    Auto
    AR 156 99r 2.4jtd 136 km

Domyślnie

Witam
    Posiadam AR 156 2,4jtd 136km przebieg 203 tyś
    Koledzy studiuję ten temat od paru dni i mam takie pytanie
    Chciałbym troszkę podnieść moc we własnym zakresie bo do mistrza Cinka mam bardzo daleko
    Jeśli założę większy IC i stożkowy filtr powietrza to w jakich granicach może wzrosnąć moc

Hanys Romeo Avatar george11
    Mieszka w
    slask
    Auto
    GT, Lancia Ypsilon 1,3 JTD 03'było jest BMW 225xe, Ford Custom 2.0 2018.

Domyślnie

mysle ze po zaslepieniu egr mozesz liczyc na max 10km.

pzd.

ViP Rowerzysta Avatar b.piotrus
    Mieszka w
    Otmuchów
    Auto
    Alfa Romeo GT 1,9 JTD, Mazda CX-7 2,3

Domyślnie

Z tego co się naczytałem(sam nie testowałem) stożkowy filtr w dieslu to raczej średnio dobry pomysł- wydaj lepiej te pieniądze na paliwo które będziesz musiał zatankować na wyjazd do Gliwic i z powrotem i z pewnością zrobisz zdecydowanie lepszy interes
    Alfa Romeo GT 1,9JTD, Mazda CX-7 2,3,

Użytkownik Embrion Avatar andi1a1
    Mieszka w
    Olsztyn
    Auto
    AR 156 99r 2.4jtd 136 km

Domyślnie

Z Olsztyna (tego na Warmii ) to nie wyjazd lecz wyprawa

ViP Rowerzysta Avatar b.piotrus
    Mieszka w
    Otmuchów
    Auto
    Alfa Romeo GT 1,9 JTD, Mazda CX-7 2,3

Domyślnie

A u mnie pierwsze dane odnośnie spalania po postawieniu programu obchodzącego się praktycznie bez przepływki- trochę po mieście i parę razy trasa, ale bardzo zakorkowana(Otmuchów- Opole) praktycznie cały czas sznurki samochodów i gaz bardzo często w podłodze(wiem, że to niezbyt oszczędne i nie dające wielkich efektów czasowych na takiej trasie- 70km, ale jakoś nie potrafię jeździć w sznurkach- cały czas jest nadzieja, ze za tym sznurkiem będzie kawałek wolnej drogi)- spalanie na poziomie 7,1l/100km- trochę wyższe od zimowych wyników, ale też w zimie jazda była delikatniejsza- jak to w zimie, więc biorąc poprawkę na to- poziom zbliżony i bardzo satysfakcjonujący- no w końcu mam 5 cylindrów, 182kM i staram się tego nie marnować
    Alfa Romeo GT 1,9JTD, Mazda CX-7 2,3,

Użytkownik Rowerzysta
    Mieszka w
    sląsk
    Auto
    JTD

Domyślnie

140tka 1.9 16V po upgradzie raila z 1400 na 1600 + cooler i wywalone katy
    Dołem moment cięty z racji słabego sprzęgła, puszczało przy +15nm więcej dołem
    http://cinsoft.pl/admin/foto/100_107.jpg

Pozdro
    www.cinsoft.pl; http://www.facebook.com/CINSOFT
    CHIPTUNING, MECHANIKA, MODYFIKACJE
    USUWANIE DPF, EGR, KLAP WIROWYCH
    HAMOWNIA OBCIĄŻENIOWA 4x4 MAHA LPS 3000