Strona 27 z 40 PierwszyPierwszy ... 171819202122232425262728293031323334353637 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 261 do 270 z 394

Temat: Legnica

Moderator Znawca Avatar Teddy84
    Mieszka w
    Legnica
    Auto
    156 2.0 Turbo/Giulietta 1.4TCT MY'16

Domyślnie

Cytat Napisał Michał666 Zobacz post
    A nie wiecie może gdzie w okolicy jest jakiś szrot z 156 na części?
    Potrzebuję paru pierdółek wnętrza, więc chciałbym żeby Alfa była nie rozebrana.
    Byłem m.in w Ulesiu, na Senatorskiej, na Chocianowskiej.
    Gdzie jeszcze mogę szukać?
    Stoi 156 w Moto-Legu przed kunicami chłopaki trochę drą skóre za częsci ale idzie sie dogadać http://allegro.pl/maska-grill-przod-...370340445.html

Użytkownik Świeżak Avatar klajus
    Mieszka w
    Legnica
    Auto
    srebrny odkurzacz - 156 FL 1.9 JTD, Bubusiowóz czarny 159 2.0 JTDm

Domyślnie

Ludzikowie drodzy z Legniczanki, polećcie jakiś warsztat lakierniczy, gdzie sprawnie i porządnie pomaziają nam strzałę Pytanko dodatkowe z serii mechanicznych zagadek: gdzie mogę podciągnąć drzwi bo zaczęły mi rysować lakier na progach ?

Użytkownik Ogier Avatar ksiazelasic
    Mieszka w
    Legnica/Wrocław
    Auto
    Alfa 147 1.9 JTD 16V

Domyślnie

a co chcesz cala malowac ? ;>

Mieszka w
    Legnica
    Auto

Domyślnie

taki plan tez jest ...

Teraz zastanawiam się dlaczego tak mocno "poci" mi się na progach od strony drzwi ... dodatkowo mam tam obcierkę lakieru - tak więc najpierw muszę podnieść drzwi (musiała mieć ciekawe przejścia), a później polakierować, uszczelnić i zabezpieczyć

Dodatkowo, jakiś "Kutafon" (prawdopodobnie z Mazdy 6 kombi niebieskiej) porysował mi drzwi od strony kierowcy, a poza tym mam cały bagażnik wypalony shitem i dziabnięty jakimś ostrym narzędziem

Mieszka w
    Legnica/Wrocław
    Auto
    Alfa 147 1.9 JTD 16V

Domyślnie

nic mi nie mow o mazdzie 6 niebeskiej.. to moj sasiad, pare dni stal na parkingu kolo niego i cale drzwi mam niebieskie, jak otwiera drzwi to sie nie pierdoli, i mam pelno obic od niego... trzymam sie od niego z daleka

ja swoja planuje przepolerowac ladnie gdzies.. tylko jeszcze nie wiem gdzie.. ale jeszcze maske musze znalezc
    Ostatnio edytowane przez ksiazelasic ; 04-06-2012 o 13:02

Mieszka w
    Legnica
    Auto

Domyślnie

jak chcesz to mogę pożyczyć jedno z żelaz golfowych ... ja tam już dałem parę ostrzeżeń po swojej stronie parkingu u Was parkuję okazjonalnie, acz już widziałem przebite kółko w Mazdeczce

Mieszka w
    Legnica/Wrocław
    Auto
    Alfa 147 1.9 JTD 16V

Domyślnie

ja raczej jestem bezkonfliktowy tylko denerwuje mnie to ze sam gimnastykuje sie i uwazam jak tylko moge zeby nikogo przez przypadek nie obic, a ktos to ma kompletnie w dupie i zostawia mi slady na drzwiach. U siebie staram sie nie stawac na parkingu tylko pod blokiem. Jak wracam poznym wieczorem to nie ma gdzie stanac i stawalem na trawie.. po ktoryms razie zastalem za wycieraczka mandat bo ktos wezwal straż miejska ze tam stoje.. a w kolo nigdzie miejsc - paranoja.

Mieszka w
    Legnica
    Auto

Domyślnie

Po tej ostatniej akcji z rysami na drzwiach, zrobiłem się nieco agresywny. Tak jak napisałeś o gimnastyce parkingowej - to jest właśnie to czego sam od siebie zawsze wymagałem - miejsce na co najmniej jedną blokadę drzwi, auto ustawiam tak by "sąsiad" miał miejsce od strony kierowcy - by mógł wsiąść i na luzie otworzyć drzwi do blokady drzwi (wiadomo że na oścież to może sobie tylko na pastwisku otwierać drzwi). Dodatkowo muszę mieć miejsce by młodą móc wyciągnąć, więc strona pasażerów jest nico szersza - ale nie kutafon tego nie docenił;
    Nie staję na trawnikach bo estetyka mi nie pozwala ... jedyne co to przekraczam prędkość

Mieszka w
    Legnica/Wrocław
    Auto
    Alfa 147 1.9 JTD 16V

Domyślnie

Cytat Napisał Michał666 Zobacz post
    A nie wiecie może gdzie w okolicy jest jakiś szrot z 156 na części?
    Potrzebuję paru pierdółek wnętrza, więc chciałbym żeby Alfa była nie rozebrana.
    Byłem m.in w Ulesiu, na Senatorskiej, na Chocianowskiej.
    Gdzie jeszcze mogę szukać?
    Jakbys jeszcze nie znalazl szrotu to ja jezdzilem za mechnizmem wycieraczek bo mi sie polamal. Znalazlem szrot za chojnowem przed krzywa. Dosyc spory szrot, koles jezdzi co tydzien do wloch i ma duzo czesci do alf i nie tylko. Dal mi gwarancje i powiedzial ze mozna u niego "zamawiac" czesci jakbym czegos konkretnego jeszcze potrzebowal. Tylko czy nierozebrana 156 mial to nie wiem.

Użytkownik Pirat drogowy Avatar Milano_155
    Mieszka w
    DW
    Auto
    Alfa Romeo 166 2.5 V6

Domyślnie

Cytat Napisał klajus Zobacz post
    Milano, co Ci się w Alfę stało ? pionowe patriotyczne skrzydełka zaatakowały Ci autko
    A przyczepiły się tak jakoś którejś nocy Już się podarły troszkę na końcu Chyba nie są przystosowane do takich prędkości
    A co do drzwi to jak wiesz kto może na policję zgłosić ? W końcu to niszczenie mienia
    KSIAZELASIC jak się mieszka na osiedlu to znam ten ból jak wracasz późno do domu a tu miejsca nie ma. A Policja i Straż nie ma wyrozumiałości, że przecież nie miałeś gdzie zaparkować auta.
    Il cuore ha sempre ragione.

Senza cuore saremmo solo macchina...