ehhh tylko to mało pewnie nie kosztuje....poza tym sam pomysł super.
Ostatnio takiej EVO mrugnąłem w nocy przez pomyłkę - zasugerowałem się blachą po lewej stronie![]()
No chciałem Was poinformowac, że napisałem do tego Marcina Bielawskiego, który nakrecił klip z Mustangami i czekam na odpowiedz. Także trzymac mocno kciuki żeby coś z tego wypaliłoO cenie narazie nic nie znalazłem poczekam, aż coś odpisze. Natomiast jeśli chodzi o czas kręcenia takiego materiału to, że tak powiem z informacji, które znalazłem do tego klipu zdjęcia i kręcenie trawło ok. 7-8 dni + materiały zbierane od dłuższego czasu. Nie wiem czy u Nas coś wypali z tego, ale poczekamy i zobaczymy co odpisze
Pozdrawiam![]()
Koledzy ten film jest tak profesjonalnie zrobiony bo kamerzysta a zarazem reżyser tego filmu jest operatorem kamery w Polsat News gdzie na co dzień zajmuje się wejściami na żywo.. więc nic dziwnego że jest tak profesjonalnie zrobiony.. ma umiejętności plus sprzęt i efekt super![]()
Panowie już pewne, mam dla każdego Alfaholika kartę rabatową 5% na zakup części do Belli![]()
A gdzie?Rozumiem, że do puli nagród?
![]()
Oto treśc wiadomości jaką mi odpisał Pan Marcin Bielawski:
"Witam serdecznie!
Dziękuje Panu za zainteresowanie.
Jeśli Pan pozwoli odezwę się do Pana pod koniec tego tygodnia, ponieważ obecnie przebywam we Włoszech ( gdzie miał miejsce wypadek Roberta Kubicy). Jak tylko wrócę do kraju postaram się wyczerpująco odpowiedzieć Panu na pytania.
Pozdrawiam!"
Nie powiedział nie, więc nadzieje miec można, a nawet trzeba;D Trzymac kciuki i czekamy do końca tygodnia![]()