Kolega Kayrol juz ma linki,poczekamy jak sciagnie i przetestuje.
Kolega Kayrol juz ma linki,poczekamy jak sciagnie i przetestuje.
Nie zapodasz linków tutaj??Napisał melek_italia
Narazie nie,moze lepiej niech jedna osoba bedzie w razie bledu stratna na plyty.Chyba ze chcesz to napisz na pw.Musze miec odpowiedz czy dziala dla dalszego polepszania.Dla kazdego sie zapoda jak ladnie ztrybiNapisał sqadak
![]()
czekamy wszyscy z niecierpliwością jakto się rozwinie
Alfa Romeo 155 1.8 8v 1993r.
Alfa Romeo 166 3.0 V6 2000r.
Alfa Romeo 145 1.9 JTD 1999r.
ja tez jestem niecierpliwy.. Sciągam w tym momęcie 2 częsc z 3 plików idzie szybko bo mam transfer 100kb/s
najgorsze jest sciąganie " free user " bo sobie rapid w hu leci i ciągle kaze czekac ileś minut, odezwe się za niedługo czy zadziałało czy nie.
chyba najlepiej by było zrobić plik torrent i wstawić na jakiś serwer i possedować tym samym plik mógłby się najszybciej rozejść między nami spakować to rarem na na hasło a hasło udostępnić na forum
Alfa Romeo 155 1.8 8v 1993r.
Alfa Romeo 166 3.0 V6 2000r.
Alfa Romeo 145 1.9 JTD 1999r.
Najpierw niech to zadzialaNapisał alfasound_mania
![]()
To jest jak czekanie na pierwszą gwiazdkę.... :mrgreen: :mrgreen:
Pzdr
.................................................. .................................................. .
czasem święta też się nie udają
sprawdziłem kilkakrotnie, próbowałem podmieniać płytę z orginałem niemiec, próbowałem podnienic płyte na wyłączonym ISC , próbowałem kolejno wkładac i wyjmować, za kazdym razem długie oczekiwanie, dłuzsze niz orginał i na końcu wysakuje coś w stylu " error cd , check cd "itp
nie wiem czy nazwa iso ma znaczenie, czy nie ma tam jakiegos podpisu elktronicznego, czy czytnik bada " wage " zapisu. Płytę nagrałem 4x speed, na nosniku raczej wyzszej klasy.