Czyli, że co?
Nie będę mógł wjechać z Wami na płytę jak mam bilety z groupona?
Czyli, że co?
Nie będę mógł wjechać z Wami na płytę jak mam bilety z groupona?
Tak, dla osób które posiadają groupona jest osobny wjazd i parking.
ale bzdura z tym gruponem ;/ a nie da rady jakos ich przemycic do nas ???
Jest już dostępna mapa
Mamy sektor na trawie (blisko małej sceny) pomiędzy Tigra Club i BMW Team Śląsk(Pablo będzie obok Nas
)
Przed Nami także BMW![]()
no i kaj ta mapa niby?
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
P4 ma w głowieMa nadzieję że będzie miał pod Go- obejrzymy wtedy.
Moje boje ze 155: http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._8v_1994r.html
Dawaj mapęheheh
Było:
AR 145 2.0 TS QV - szatan
AR 156 2.0 TS - Cadamuro Design
Audi A6 2.5 TDi V6 Avant + fronc IC + przelot + remap by cinek = 167km i 400Nm AR 156 po FL SportWagon 1.9 JTDm
Jest:
Opel Signum 1.9 CDTi
Kod:Witam, Przesyłam w załączniku mapkę sektorów klubów. Z racji długości pasa, został od rozdzielony na kilka części, jak zawsze zresztą. Miejsce oznaczone jako "wjazd" to wjazd na start 1/4. Po wjechaniu na teren lotniska kierujecie się na przejazd pomiędzy sektorami wzdłuż 1/4 a sektorami na trawie, oznaczony szarym wypełnieniem (wjazd ten na mapce ma oznaczenie 855 co oznacza z grubsza odległość od startu), po czym jedziecie dalej, aż dotrzecie do Waszego sektora. Z racji ogromnej liczby samochodów proszę Was o jak najsprawniejsze zorganizowanie wjazdu i nie blokowanie wjazdu pomiędzy sektory. Mam nadzieję, że wszystko jest jasne, w razie pytań dotyczących mapki - piszcie. Pozdrawiam i życzę udanej imprezy.
- George11
- Conspir
- GoNius
- Preston
- Mkkillaj
- Seban
- Seba_css
- Luniuu
- Marcin90
- Lucek_55
- SlawOsw
Ostatnio edytowane przez Pfourul ; 13-09-2012 o 22:32