Dzięki wszystkim za spotkanie. M@T miejscówka naprawdę fajna --> się działo :mrgreen:
Pozdrawiam :!:
Dzięki wszystkim za spotkanie. M@T miejscówka naprawdę fajna --> się działo :mrgreen:
Pozdrawiam :!:
Dzieki za spotkanie
Fajnie bylo sie ścignąć, spotkać dobrych znajomych(Robak#21 ze swoją uroczą połową, Ferrari1, Bimski) i zobaczyć nowe twarze.
M@t, miejsce wybrales super. ostatnio chodzilo mi po glowie zeby kupic cos innego jeszcze do domu, np subaru, avensisa ale po dzisiejszym dniu wiem ze moim i mojej Żony celem jest 159 SW :mrgreen: co prawda ona od ponad roku mowi ze tylko 159 ale mi jakos ostatnio chodzily inne auta po głowieops: teraz wiem że bluźniłem :mrgreen:
Pozdrowienia dla Wszystkich 8)
Dzięki panowie było super!! 3 x 145 dojechało do domu i nawet obyło sie bez policjiale teraz mamy bardziej zaawansowaną chorobe na 159!! Mam nadzieje ze sie kiedyś pościgamy z wami naszą 159
![]()
Dzięki alfaholicy za spotkanko...było zarypiścieMam nadzieję, że do zobaczenia wkrótce. Pozdrawiam
" Alfa Romeo (...) to styl życia, niezwykle oryginalny sposób pojmowania pojazdu silnikowego. Coś, czego nie da się zdefiniować.”- bez komentarza.
niestety grila nie było ;//((
no niestety a my z centem kielbache wzieli![]()
![]()
ale mięsko było ( w kebabie ) :mrgreen:
spokojnie panowie- nadrobimy z ta kiełbasą w spot- owej rezydencji alfaholików z południa w Czeladzi . postaram sie na otwarcie sezonu 09 czyli jakos w styczniu
będzie domek i ciepełko i piec i grill
oczywiście poinformuje na forum w odpowiednim temacie
hehe loozik a kielbaski i tak sie nie zmarnowalypozdrowionka i czekamy na kolejny spot
![]()
Było fajnie.Dzięki za spot. Co prawda dzisiaj bmw odstawało i miało problemy z ruszaniem, ale i tak było fajnie. Tylko trochę zimno.
Wybaczcie, że się tak urwałem bez pożegnania, ale jak spojrzałem pod plazą (jak wracaliśmy z rybitw) na zegarek, to się nieco przeraziłem. Była 15, a mój projekt w lesie niemalże.![]()
http://www.facebook.com/75modificata/ <- opowieść o trudnej i burzliwej miłości ;-)