mi się nic nie rzuciło w oczy, wygląda oryginalnie. nie pokazał zdjęcia z przodu - najprędzej to tu coś mogło być zmieniane (kratki halogenów ori- tyle widać).
fajna wersja, jednak opcje które sprzedawca zaznaczył to tak trochę na wyrost. to auto nie ma:
1.Podgrzewana przednia szyba - takiej opcji nigdy nie było, jest po prostu odmrażanie szyby nadmuchem
2.Poduszka powietrzna chroniąca kolana - tego chyba też w Giulietcie nigdy
3.Asystent parkowania
4.Elektrochromatyczne lusterka boczne - takiej opcji nie było - może przyciemnione (choć też nie wiem czy takie były, w G mojej żony są jasne)?
5.Tempomat aktywny- nie było takiej opcji, a ze zdjęć nie widze też czy jest normalny tempomat który też wymienił w wyposażeniu
auto warte zainteresowania, choć cena do zbijania w razie czego - 8 letni samochód kompaktowy ze 150tyś km na liczniku (przy takim przebiegu to już jednak nie jest to świeżynka) za 33tyś? hmm, ciut dużo
co do sprawdzenia to raczej jak w każdym aucie po kolei wszystkow G 120HP możesz looknąć przez korek wlewu oleju i sprawdzić czy widać dużo syfu - jeśli ktoś lał tą rekomendowaną Selenię Star PE 5W40 C3 a do tego robił interwały co te książkowe 35tyś km przez 150tyś, to będzie straszny syf w silniku co potencjalnie zwiększa ryzyko że coś się może mu dziać za jakiś czas. jednak wersje 120HP nie są szczególnie wrażliwe - nie to co 1.4MA (układ MA, też z powodu pewnie tej Selenii Star PE którą lali do nich do ok 2014r) czy 1.75TBi (padające turbiny chyba tylko w przedliftach - po lifcie były choćby usprawnienia termiczne/kształtu węża doprowadzającego olej żeby się nie smarzył/degradował nad kolektorem).