taki tlum bedzie tylko rano bo juz sie pytalem bo akurat byłem w media expert cos kupic wiec tam izzi![]()
taki tlum bedzie tylko rano bo juz sie pytalem bo akurat byłem w media expert cos kupic wiec tam izzi![]()
Jak dla mnie zdecydowanie lepszym pomysłem jest niedziela jak zawsze. Ja prawdopodobnie w sobote nie dam rady.
To zróbmy w niedziele przemawia za tym fakt ze bedzie nas wiecej, a dotego nie bedziemy mieli problemów z tego typu festynami tylko elegancko o 18.00 ogarniemy jakiś parking![]()
Wypożyczę maszynkę do zaginania nadkoli - PW
Na niedzielę też bym reflektował![]()
natomiast u mnie jest gorzej dla mnie bardziej jakos niedziela jest rodzinna heheja proponuje sobota kolo 17-18 albo piątek 19-20?
Koledzy wymienilem alfe na gulfa 1.3 tdi w gazie i nie wiem jak sie maske podnosi bo chce popatrzyc gdzie murzyni napieprzaja, ktos pomoze? Dodam ze gulf jest czerwony moze to cos pomoże?
Może to nie gulf ale grupa VAG, spróbuj może się udatylko na ręce uważaj żeby Ci murzyn nie odgryzł
http://www.youtube.com/watch?v=tQ_MzAmkYfk
Odnośnie spota sobota, niedziela może być postaram się dostosować![]()
Procenty są ale na serio jeszcze jeden spot bezemnie i kupuję gulfa:-P. 30.6.2013 wszystkim pasuje? Tak to cieszę się:-)