Pozdrowienia dla czarnej, oramkowanej 147 (5drzwiowej) widzianej na parkingu w Bonarce ok. 21:30![]()
Pozdrowienia dla czarnej, oramkowanej 147 (5drzwiowej) widzianej na parkingu w Bonarce ok. 21:30![]()
A ja pozdrawiam kolegę ze srebrnej 156 który ostatnim czasem zaczął się ścigaćz moją lubą na Bieruniu (Starym) około godziny 24.00 (dziś pewno będzie to samo
)...
Pozdrowienia dla srebrnej 147 na SBE dzisiaj pędzącej po 86 w stronę Sosnowca popołudniu tylko hmm Alfaholik w środku to nie był![]()
Pozdrowienia dla Czerwonej Brery zaparkowanej przy ul. Długiej w Krakowie miedzy 14 a 15![]()
a ja pozdrawiam właściciela czarnego oramkowanego Mi.To na klubowych ramkach rej. SK..... stojącego na parkingu w Mysłowicach Brzęczkowicach przy ul.Ziętka![]()
wsadziłam w drzwi karteczkę oraz klubową wizytówkę![]()
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
Bocian nie przejmuj sie ja mrugam , macham i odmachuja czasem ale zeby pozdrowic to nikogo![]()
Panie Boże, a w niebie też są Alfy?
mmmm moja 157....
Ja, swoimi Alfami jeżdżę po Alfalcie![]()
* Ci którzy powinni wiedzą o co chodzi
wczoraj biała MITO na wlocie do Suchej beskidzkiej była łapka oraz kolege w oświecimiu na KOS tablicach, srebrny SW 156 który wyprzedzał wszystko co sie dało.![]()
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
Widzę że kilka osób jeździ tą samą trasą albo się umawiała i się na drodze pozdrawiająMnie tam jeszcze nikt nie machał, nie świecił, nie mrugał.