Pozdrawiam kolege w białym MiTo na rejestracji SJ mijanego dzisiej na skrzyżowaniu na morgach ,łapka była . Pozdrowienia także dla Aniuchyktóra jechała z psiakiem koło orlenu w Mysłowicach
Pozdrawiam kolege w białym MiTo na rejestracji SJ mijanego dzisiej na skrzyżowaniu na morgach ,łapka była . Pozdrowienia także dla Aniuchyktóra jechała z psiakiem koło orlenu w Mysłowicach
pozdro dla Varellsa, jego bella ładnie się prezentuje stojąc na chodniku koło Ryfamy w Rybniku![]()
"Nieważne, czym jeździcie obecnie, i tak stracicie dla Alf głowe. Ja straciłem" - "Nie zatrzymasz mnie" - Jeremy Clarkson
Ostatnio edytowane przez bogas ; 17-02-2011 o 19:53
Pozdrowienia dla czerwonej Brery która wyprzedzała mnie na Wilhelmina w Katowicach oraz dla stojącej Belli aniuchy na parkingu pracy.
Pozdrawia Izane przemieszczający się dziś rano.... autobusem 77. :/ hehe ale nie ma tragedi, są monitorki na których wyświetlają animacje "ciekawostki" jaki jest największy drapieżnik, najdłużej żyjący ssak itd moje IQ wzrosło
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Dzisiaj odwiedziłem śląsk i pragnę wygłosić zbiorowe pozdrowienie
Pozdro dla:
-czarnej MiTo skrecającej przy novotelu w stronę warszawskiej...
-czarnej 156 (oramkowana) stojącej na wjezdzie przy parkingu wydziały prawa i amdinistracji UŚ
-grafitowej 159 (oramkowana) SL stojącej na parkingu w silesii
-czerwonej przepieknej 147 GTA SL zjezdzajacej z chorzowskiej
Ja pozdrawiam niebieska 147 (azzuro fantasia chyba), ktora spotkalem dzisiaj jadac limanowskiego w strone Korony, a ona wlaczala sie do ruchu. Zatrabila i nie wiem, czy to wlasnie na mnie trabnela pozdrowieniem, ale byc moze zobaczylem ja dopiero w lusterku, wiec nie sprawdzilem.
Ostatnio edytowane przez Falcon40 ; 18-02-2011 o 21:56