kolo 19, mysle ze jak pogoda ladna to na swierzym powietrzu, parking od strony BP.
21/22.11.09
05/06.12.09
inny - jaki ? napisz..
kolo 19, mysle ze jak pogoda ladna to na swierzym powietrzu, parking od strony BP.
Witam, matury kończę 12nastego ale niestety nie wiem czy się pojawię jakoś w maju. Wczoraj jechałem do Nowego Targu i w drodze miałem mały wypadek, przykleiłem się do barierki na drodze. Mam cały lewy bok zjechany i lewe tylne koło jest krzywe. Proszę Was o pomoc. Czy zna ktoś jakiegoś blacharza - lakiernika? Jak chodzi o mechanikę to już autko jest naprawiane tylko problem mam właśnie z lakiernikiem bo nie znam![]()
Moze tez dzis wpadne na chwilke.
Akurat w dniu tego "przyklejenia się" do barierki jechałem 70km/h z tego powodu że za zakrętem był fotoradar do ograniczenia właśnie tej prędkości![]()
Co do mojej jazdy to właśnie jakoś wszyscy mi mówią że przystopowałem od kiedy mam alfę, jeżdżę dużo łagodniejmomentami tylko sobie dam poszaleć
a jeśli piszesz o tym no to powiedz mi, jak inaczej miałem zmienić 2 albo 3 pasy w godzinach szczytu praktycznie jak korek był nawet duży
![]()
gleba.pl i nic dodac, nic ujac![]()
Witam wszystkich osobiście byłem 1 raz na spoci ku pod realem,i to czystym przypadkiem , bardzo mi się spodobało i jak tylko czas pozwoli będę chciał być już regularnie.dowiedziałem się kilu rzeczy co na forum pewnie kilka h bym szukał.pozdrawiam i widzimy się następnym razem ,a i coś nie zdrowego obowiązkowo.
pogoda dobra to grille / ogniska mozna robic.
piterowi nawet wycieraczke naprawilismy![]()
tak odnosnie srody ktos bedzie ?
@kriskros - przywiez mi ten bajer od nawiewu![]()