Napisał moonraker3 Co jak co ale Lasce jako ojcu tego tematu szacunek się należy. Jakby miał kota to jak ojciec chrzestny
Napisał moonraker3 Co jak co ale Lasce jako ojcu tego tematu szacunek się należy. Dzieki kolego. A tak z innej beczki to panowie od 159 myslicie ze wasze osiemnastki dadza rade na tych kocich łbach w ss? - - - Updated - - - Napisał YoMen Jakby miał kota to jak ojciec chrzestny Mam kota.
Napisał laska Dzieki kolego. A tak z innej beczki to panowie od 159 myslicie ze wasze osiemnastki dadza rade na tych kocich łbach w ss? Dobrze, że nie robimy spota na porębie
Napisał laska A tak z innej beczki to panowie od 159 myslicie ze wasze osiemnastki dadza rade na tych kocich łbach w ss? Spoko, damy rade. Niech stuka, niech puka, byle koła nie poodpadały A na początku lipca i tak bedziem wymieniać elementy zawieszenia
Napisał YoMen Dobrze, że nie robimy spota na porębie No nie gadaj u mnie już jest elegancko.
Napisał laska A tak z innej beczki to panowie od 159 myslicie ze wasze osiemnastki dadza rade na tych kocich łbach w ss? ja tam już myślę o 20, 18 przy tym to pełen komfort będziesz 166?
Who's the evil man, who's the righteous man, and who's the shepherd???
Napisał Paweł_NS ja tam już myślę o 20, 18 przy tym to pełen komfort będziesz 166? Nie. Nadal bez tablic jest. Musi na spocie jakis starszy model byc. A moja 21-letnia 155 to juz klasyk
Napisał laska A moja 21-letnia 155 to juz klasyk dokładnie 155 z każdym rokiem nabiera rozpędu jak wino
Napisał Paweł_NS dokładnie 155 z każdym rokiem nabiera rozpędu jak wino i rdzy
Napisał YoMen i rdzy Spoko spoko, prędzej się wasze fiaty rozsypią
Zobacz tagi
Zasady na forum