Największa masakra to zdjęcia promocyjne Peugeota 508 w białym - przecież to wygląda jak kupa...
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
ale jezdzi i to calkiem dobrze![]()
ProMoto-Expert Sklep z częściami do aut 502709007 zapraszam
http://www.forum.alfaholicy.org/pozo...naukowego.html
Sprzedam AR 33, 1.7 92 MKIII kontakt priv
juz są publikowane normalne zdjęcia Giulii, widziałem w jakims pismie w kiosku. No co mogli wymyslic... insignia, mazda6 czy subaraki czy tam alfa...niczym sie to nie rozni.
Moze nieco mniej muminowate, ale dalej te reflektory takie same w zarysie jak w kazdym aucie..
Koniec stylistyki AR: musi byc cos, co sie dobrze sprzeda, czyli coś, co lubi przeciętniak uliczny, czyli coś bez gustu albo pocieszne.
nie wiem, czy oficjalne, ale wiem jedno: przed pojawieniem sie Julki, jeszcze jako 149 a potem Milano, rowniez prasa zamieszczała takie zdjecia i potem okazało sie, ze auto jest w 90 procentach własnie takie.
Tym razem bedzie tak samo.
Piszesz najpierw o "normalnym zdjęciu" a potem stwierdzasz, że w zasadzie to nie wiesz, czy oficjalne, tytułu gazety też nie podajesz i wychodzi jak zwykle...
Skoro nawet w Heilbronn w Niemczech (główna siedziba Fiata na ten kraj i Europę zachodnią) nie mają żadnych wieści o tym aucie (bywam tam czasem i znam ludzi pracujących w tej firmie) to na razie darujmy sobie wielkie rozmowy o ...niczym. Nikt tego auta nie widział a temat się ciągnie podobnie, jak z Julką i główną jego puentą jest narzekanie na coś czego nie ma...
Belfer, nie osłabiaj mnie. Dobrze, pofatyguje sie do salonu, wyszukam to pismo, kupię, schowam. Jak za rok ukazą się zdjęcia Giulii wtedy zrobię skan, wyjdzie ze wygląda w 90 procentach tak, jak na moim skanie i poprosze ciebie publicznie o napisanie zwrotu PRZEPRASZAM.
Tak samo jak kiszono 2 lata Julkę (149 miała wejsc znacznie wczesniej, już w 2008 roku a w 2009 to juz na pewno): auto było z grubsza gotowe własnie wtedy.
To samo jest z Giulią: firma czeka na wyniki sprzedaży Julki, na kolejny rok Mito i patrzy jak schodzi 159 z TBi. Oraz, oczywiscie, analizuje stan kryzysu w branzy.
Auto będzie pokazane oficjalnie albo wiosną 2011 albo pół roku pozniej. Albo w ogóle, przy negatywnym rozdaniu.
Ostatnio edytowane przez Kowalski ; 10-02-2011 o 19:09
Ty żebyś nawet 100 razy nick zmienił to i tak każdy rozpozna Twoje herezje i styl bycia (pisania) na kilometr. Kogo, jak kogo ale Ciebie nie mam zamiaru przepraszać. Gdyby wszyscy mieli Cię przepraszać bo się nie zgadzają z Tobą (a zazwyczaj racja jest wtedy po ich stronie...) to pewnie tylko administracji byś tego nie kazał robić, bo kto by Ci znów nick zmienił?!
Człowieku jesteś co najmniej skrajnie niekonsekwentny i masz jeszcze czelność dopominać się o przeprosiny! Pisałeś wyraźnie o "normalnych zdjęciach" a teraz się wijesz, jak piskorz i chcesz udowodnić światu, że Giulia będzię w 90% podobna do zdjęcia z gazety, którego nie przedstawiłeś a co lepsze nawet nie miałeś w ręce...
Dla mnie "zdjęcie normalne" to nie żaden rendering ani nieudolne doświadczenia w photoshopie tylko autentyki oficjalnie sygnowane przez producenta. Takich zdjęć nikt na tą chwilę nie posiada! Jeśli Ci się nudziło i chciałeś coś nowego o Giulii napisać to trzeba się było bardziej postarać.